• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim karmaşıklığı

yellow flower

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
30
7
36
25
Merhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    119 KB · Görüntüleme: 649
  • image.jpg
    image.jpg
    127,6 KB · Görüntüleme: 636
Merhaba valla bu erken gebelik testi beni de 3 defa yaniltti herkez 2. Cizgiyi goruyo fakat kanda cikmiyodu ondn sonra erken gebelik testi yapmayi biraktim varsa zaten kaset testlerde cikiyo 2 3 gun sonra 🤷‍♀️ sizdeki cizgide benim gordugum cizgiler gibi malesef 😔 tabiki insallah sizi yaniltmaz vardir 🥰
Hayırlısı olsun yarın kaset test yapacağım reglim gecikti 1 gün. İnşallah vardır. 🙏🏻

Ben ilk defa duydum kuruma çizgisini ve etrafımda silik görüp hamile kalan çok insan tanıyorum kafam karıştı reglim yarında olmazsa kaset test yapacağım. İnşallah en kısa zamanda sizde hamile kalırsınız. 🙏🏻
Allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere versin inşallah 💕

Merhabalar, erken gebelik testi yaptım silik çıktı daha sonra normal gebelik testi yaptım o da çok silik çıktı perşembe günü kan verdim Beta hcg 0.100 çıktı adetime iki gün var tekrar dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabahta normal gebelik testi yaptım negatif çıktı böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Merhaba sonuç belli oldu mu?

Hanımlar merhaba.Adetim 5 gün gecikti kasıklarımda hafif batmalar söz konusu ve akıntım çok fazla bunlar haricinde ekstra bi belirtim yok.Ve bugün idrar testi yaptığımda negatif sonuçla karşılaştım.Kan testine de cesaretim yok.Benimle aynı durumu yaşayan var mı??

Kızlar testim silik şekilde çıktı kan tahlili yaptırdım 19.2 çıktı sizce gebelik var mı emin olamadım kan değerin düşük dedi doktor 1 hafta sonra tekrar kan testi yapalım dedi değeri böyle olup yükselen varmı aranızda 😞

Eklentiler

• 01E276A3-6083-40F7-A8F3-CB3155882034.jpeg
    01E276A3-6083-40F7-A8F3-CB3155882034.jpeg
    91,9 KB · Görüntüleme: 125
Canım bi kaç kişide görmüştüm testlerde silik çıkıp 7-10 gün adet gecikmesinden sonra kanda pozitif cikmis. Biraz daha bekle

Hanımlar merhaba.Adetim 5 gün gecikti kasıklarımda hafif batmalar söz konusu ve akıntım çok fazla bunlar haricinde ekstra bi belirtim yok.Ve bugün idrar testi yaptığımda negatif sonuçla karşılaştım.Kan testine de cesaretim yok.Benimle aynı durumu yaşayan var mı??
Aynı şekilde bende aynı problemleri yaşıyorum canım adetim 8 gün geçti ve yaklaşık 3 haftadır kasıklarımda batma,ağrı var dün sabah bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan testine de cesaret edemiyorum bende

Aynı şekilde bende aynı problemleri yaşıyorum canım adetim 8 gün geçti ve yaklaşık 3 haftadır kasıklarımda batma,ağrı var dün sabah bir gebelik testi yaptım negatif çıktı. Kan testine de cesaret edemiyorum bende
Ben pazartesi günü tekrar kan verdim yine negatif çıktı 2.0 çıktı sonuç

Back