• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim 🐣

aklimseyyah

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2023
708
693
23
Merhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun🐣🩷

Merhaba iyi akşamlar kızlar, ben 12 Ekim (adet gecikmemin 3.günü) evde kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı, 13 Ekim’de bir test daha yaptım çok silik çizgi çıktı (testler laboquick marka) silik çizgiyi görünce hemen eczaneden predictor early erken gebelik testi aldım ve onda ikinci çizgi daha net ve belli, kan testi de verdim hcg değerim 11.8 çıktı, pazartesi bir daha vericem ama stresliyim benim gibi olan, bu durumu yaşayan var mı özellikle de bu seviyelerde gebeliği öğrenen? Şimdiden teşekkür ediyorum sağlıklı bebeklerimiz olsun🐣🩷
Kaset testlerde çok hafif çizgi var ama görünmemiş ya 🥺

Sonucunuz pozitif hamilesiniz fakat hemşire takip için öyle soylemistir.2 günde ortalama 2 katına cikmasi beklenir sağlıklı bir gebelikte yüzde 60 da yeterli sanırım.onun takibini yaparsınız biraz yükselen kadar erken ogrenmissiniz hayırlı olsun.

Gec dollenme olabilir canim insallah bebisin seninledir🙏🙏🙏

Sonucunuz pozitif hamilesiniz fakat hemşire takip için öyle soylemistir.2 günde ortalama 2 katına cikmasi beklenir sağlıklı bir gebelikte yüzde 60 da yeterli sanırım.onun takibini yaparsınız biraz yükselen kadar erken ogrenmissiniz hayırlı olsun.
Sanırım evet, bir gün önce yaptığım testte silik çizgi bile yoktu haberi havada kaptım gibi oldu🙈

Hemşire kesin konuşmadı pazartesi bir daha gel dedi ama sonucum 11.8, ilk gebeliğim tecrübesizim 10 üzeri pozitif kabul edilebilirmiş galiba
Bir daha test verdiginde iki gunde iki kati olmasi onemli canim degerin azligi coklugu degil dedigim gibi gec dollenme olabilir

Ay ne güzel çıkmış, hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler 🧡 belirtileriniz var mıydı?
Sadece kasıklarımda ağrı ilk belirtilerimdi, pıt pıt atma hissi oluyordu ama gebeliğe yormamıştım, son iki gündür bence psikolojik uyku isteği arttı ve göğüslerimde hafiften hassaslaştı🥹🐣🩷 amin çok teşekkür ederim 🌸

Back