• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim düşüncesi?

ecenaz3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
51
35
88
35
Merhabalar
6gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.İlk başlarda stres,hava değişimi felan deyip önemsemedim.Ama 3gündür kasıklarımda sancı,sanki gaz sıkışması gibi sancı oluyor ve bel ağrım var.Eşimle bi 3 hafta bir de 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadık.Buna benzer belirtiler yaşayıp hamile olan var mı acaba?

Merhabalar
6gün önce adet olmam gerekiyordu ama olmadım.İlk başlarda stres,hava değişimi felan deyip önemsemedim.Ama 3gündür kasıklarımda sancı,sanki gaz sıkışması gibi sancı oluyor ve bel ağrım var.Eşimle bi 3 hafta bir de 2 hafta önce korunmasız ilişki yaşadık.Buna benzer belirtiler yaşayıp hamile olan var mı acaba?
Gününüz geçmiş madem test yapın en iyisi.

Gününüz geçmiş madem test yapın en iyisi.
Tedirginim biraz yakın arkadaşım yaşadı aynı durumları ve dış gebelik geçirdi o yüzden stresliyim biraz,yakınlarda eczane yok eşim şehir dışında yarın gelecek inş o gelirse kan vermeye gidicem.Bir de akıntım var hatta adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum birşey yok sadece şeffaf akıntı 😕

Tedirginim biraz yakın arkadaşım yaşadı aynı durumları ve dış gebelik geçirdi o yüzden stresliyim biraz,yakınlarda eczane yok eşim şehir dışında yarın gelecek inş o gelirse kan vermeye gidicem.Bir de akıntım var hatta adet oldum sanıyorum lavaboya gidiyorum birşey yok sadece şeffaf akıntı 😕
Üşütmüş falan olabilir misiniz ?
Kan testi garanti sonuç daha mantıklı.
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :dua:

Üşütmüş falan olabilir misiniz ?
Kan testi garanti sonuç daha mantıklı.
Allah gönlünüzdekini nasip etsin inşallah :dua:
Bende üşüttüm diye düşündüm hep ama hiç bu kadar gecikmemişti adetim.Amin hepimizin inşallah teşekkür ederim 🙏🏻

Back