• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim değil miyim ?

esrin_h1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
4
0
1
22
Kızlarr yardımınızı istiyorum
Aralık 18 yumurtlama zamanımdı ilişkim oldu eşim ile diğer gündede oldu.
bu ay adetim gelmedi normalde her ay 28 güne bir adet olurum. Her son adet tarihimden 2 gün önce adet olurum hiç sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.
Ama adetim 6 gün gecikti olmam gereken tarihi düşünürsem ve çok kötü şekilde sancılarım kasılmalarım var 3 4 kez test yaptım belirsiz çıktı negatif çıktı hep negatif görünüyor. Belim sırtım ağrıyor eğilirken ağrı çekiyorum çok halsiz ve yorgunum şuanda çok kötü alt karnımda ağrı var
Sizce geç döllenme olabilir mi ? Yada bir sıkıntı mı ?

gecikme sonrası testte pek yanılma olmaz ama tekrarlayın sabah idrarıyla.

Testler adet gecikmesinin ilk gününden itibaren doğru sonuç verebilir, en doğru sonuc 1 haftalık gecikmeden sonra alınır. Sizin 6 gün geçmiş. Ben iki gebeliğimi de reglimden 1-2 gün önce 5tllik testle öğrendim.

Kızlarr yardımınızı istiyorum
Aralık 18 yumurtlama zamanımdı ilişkim oldu eşim ile diğer gündede oldu.
bu ay adetim gelmedi normalde her ay 28 güne bir adet olurum. Her son adet tarihimden 2 gün önce adet olurum hiç sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar.
Ama adetim 6 gün gecikti olmam gereken tarihi düşünürsem ve çok kötü şekilde sancılarım kasılmalarım var 3 4 kez test yaptım belirsiz çıktı negatif çıktı hep negatif görünüyor. Belim sırtım ağrıyor eğilirken ağrı çekiyorum çok halsiz ve yorgunum şuanda çok kötü alt karnımda ağrı var
Sizce geç döllenme olabilir mi ? Yada bir sıkıntı mı ?
Bebek istediğiniz için psikolojik oluyor tüm bunlar. Bir kaç güne regl olursunuz. Hamile değilsiniz.

Testler adet gecikmesinin ilk gününden itibaren doğru sonuç verebilir, en doğru sonuc 1 haftalık gecikmeden sonra alınır. Sizin 6 gün geçmiş. Ben iki gebeliğimi de reglimden 1-2 gün önce 5tllik testle öğrendim.
Yani kimi insana göre değişebilir doğru mu

Back