- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
-
o zaman bu kan neDegilsin.
o zaman bu kan ne
ah insaallah oyledir cok tesekkur ederim daha oncede hic boyle bir damla gelip durmamisti da ondan korktum birsey daha sormak istiyorum prezervatifin yirtildigini nasil anlarimHer sey olabilir. Adetin baslayacaktir zorlanıyorsundur. Sokulmezsen doktora git. Ama hamilelik en son ihtimal anlattiklarina bakilirsa.
ah insaallah oyledir cok tesekkur ederim daha oncede hic boyle bir damla gelip durmamisti da ondan korktum birsey daha sormak istiyorum prezervatifin yirtildigini nasil anlarim
ben prezervatifin icinde gordum spermi ama kuskum sundan ufak bi delik varsa butun spermler akmamissa bir kismi partnerim kendini geri cekerken icime kacmis olabilirmi kactiysa ben vajinamda gorebilirmiydimBenim daha once basima gelmedi ama yirtik prezervatiften sperm akar herhalde..
ben prezervatifin icinde gordum spermi ama kuskum sundan ufak bi delik varsa butun spermler akmamissa bir kismi partnerim kendini geri cekerken icime kacmis olabilirmi kactiysa ben vajinamda gorebilirmiydim
Değilsin. Deli ediyo beni böyle konular. Değilsin.mrb hazıranin 17sinde prezervetifle korunarak iliskiye girdim prezervatif olmasina partnerim geri cekilerek prezervatifin icine bosaldi adetim 24 gun gecikti adetlerim duzensizdir hic bir hamilelik belirtim yok ama ben yinede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti 1 gun sonra yine aldim yaptim yine negatif cikti 1 saat evvel ic camasirimda kirmizi renk 1 damla kan gordum daha baska kan gelmedi adet olacak gibi karimin alti agriyor kafam karisti bu adet baslangicimi ustune gormemi? hamilemiyim degilmiyim?cok
bu prezerfatif nasil yirtiliyor neresinden yartiliyor yirtildimi ses geliyormu yirtildi diyelim yinede prezervatifin icinde sperm kalirmiBilemiyorum simdi ne kadar kactigina bagli. Ama prezervatifin yirtilmasi durumunda sperm prezervatiften ciktiysa bu fark edilmeyecek bisi olmaz diye dusunuyorum.
ya ben okadar sansizim ki internettede bir suru sey okudum ve ilk defa boyle bir damla kan geldi o yuzden korktum acaba prezervatifin bir yeri ufacik yirtdi da partnerim geri cekilirken icimemi kacti diye dusundumDeğilsin. Deli ediyo beni böyle konular. Değilsin.
bu prezerfatif nasil yirtiliyor neresinden yartiliyor yirtildimi ses geliyormu yirtildi diyelim yinede prezervatifin icinde sperm kalirmi
arastirdim ama bu yirtilma ile ilgili bisey bulamadim nereden nasil yirtilir ses cikarmi hic bisey yazmiyor internette soracak kimsemde yok sadece son kullanma tarihine bakin ve vazelin surmeyin diyorPrezervatif her yerinden yirtilabilir. Dedigim gibi hic basima gelmedigi icin ses gelip gelmedigini bilmiyorum da insan iliski esnasinda oyle bir ses olsa bile duymaz bence.
Lutfen korunma yontemlerini iyi arastirip öğrenmeden birlikte olmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?