hamile miyim değil miyim anlamadım

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
arkadaşlar adet düzenim fotodaki gibi. en son 10 ağustosta hasta oldum yani bugün 34. günüm.

hamilelik belirtim yok kabızlık ve bitmek bilmeyen gaz sorunum dışında. ama adet olcakmışım gibi de değilim çünkü o zaman da bağırsaklarım çok çalışıyor oluyor ishal oluyorum. göğüslerim balon gibi şişler ve kasıklarımda 1 haftadır sancır gibi zonklama hisiyatı var. akıntı vs göğüs kararması hiç bişi yok. bide aşırı üşüyorum ya da ankara soğuk bu yüzden :) ay bilemedim

Eklentiler

• Adsız.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 288
Son düzenleme:
karmakarışık bir haldesin yani
eczaneden test al bak 34 gün eğer gebelik şüphen var ise belli olacak bir zaman.

onun dışında dönem dönem gecikmeler olabilir stres vs gibi nedenlerden de .

yani hamile misin değil misin test sonucuna bağlı yorumlara değil .

test yapmicim :) çok inadım. dah aönce hiç çıkmadı çünkü. belirtiler filan böyle hamile olanlar vardır filan.

ama kimse bişi yazmiyi

Canim biz ne yazarsak yazalım en güzeli test alıp yapman , böyle kendini daha çok umutlandiriyorsun bence daha kötü. Ama benim adet belirtilerim ile birebirdi ilk gebelik belirtilerim hatta hala bile aynı diyebilirim . Ara ara kasik ağrısı kramp gibi girip çıkıyor., göğüslerim aşırı şişti ve ağrıyor. Kabızlık başından beri çekiyorum... göğüs kararması vs.ileriki dönemlerde oluyor.
Belirtilerin benziyor ama yani ne diyim korkunun ecele faydası yok, bence al erken testlerden ve yap . Yoksa da üzülme, olur . Varsa da kendine dikkat etmiş olursun .

Şimdi test yapsam çıksa çok paniklerim ben. Eşime nası bi süprizle söylesem, hangi hastane hangi doktor yediğim sucuklar nolcak filan diye. Ben hepsini düşünüp gecikmem 10 gün olunca yapıcam test. Totem yaptım

Test yapmanın tam zamanıdır. Kimyasal sonrası 32 de bir olmuşsunuz ona göre hesaplamalısınız. Test yapın hakkınızda hayırlısı. Ayrıca belirtiler için zaten çok erken. Bu safhada olan her belirti psikolojiktir zaten

Tatlim sen test yapmadan nasıl duruyon iyi sabrede biliyorsun bende çok merak ettim mutlaka yaz olur mu

Adetlerin düzenli; 2-3 gün ya erken ya geç gelmiş.
Gaz, şişkinlik, halsizlik, göğüs hassasiyeti, kasıkta batma-ağrı bunların çoğu hem adet belirtisi hem hamilelik. :) En iyisi birkaç gün daha bekle; eğer olmazsan direkt kanda baktır.

Bize de sonucu yaz. :)

Bence kendini hamileyim diye şartlandırma çünkü böyle düşündükçe vücut sanki hamileymiş gibi tepkiler veriyor ve adet de gecikiyor. Bene test yapın gerisini Allah a bırakın eğer hamile değilseniz inandırdığınız için üzülürsünüz.

Tatlim sen test yapmadan nasıl duruyon iyi sabrede biliyorsun bende çok merak ettim mutlaka yaz olur mu

çünkü şöyle ki ben bebek istemiyordum henüz 1 senelik evli olduğumuz için. mayıs ayında hamilesin dedi doktor. tuhaf bi şekilde mutlu oldum. sonra kimyasal oldu düşük oldu üzüldüm baya. o günden sonra hep bebek istedim ama ovülasyon tarihlerimi denk getiremiyordum bi türlü. neyse geçen ay bütün gebelik belirtilerini yaşadım. 14 gün önceden kasık ağrısı göğüs şişmesi mide bulantısı sıcak basması her şey. o kadar emindim ki hamile olduğumdan doktora gittim kan testine 1 gün kala ama negatif çıktı. çıkan sonuca bile inanmamıştım :) baya üzülüp ağlamıştım. sonra bu ay hiç kasmadım. hatta hala hamile değilimdir hasta olcam diye bekliyorum çünkü hamile gibi hissetmiyorum o yüzden test yapmıyorum yapmicim totem yaptım. 40 gün olsun bi

yok şartlandırma yok. aksine hamile olmam imkansız diyorum çünkü ovülasyon günlerimin bi girişi bi de son gününü değerlendirebildik. can alıcı o bingo günde bayram tatilindeydik ve yoldaydık arabada. ertesi gün de eşim pertti yorgunluktan

hasta olmazsam eğer 18 ağustosta yaptırcam 40 gün olunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…