• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim? Çok korkuyorum

pinargulen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
3
0
1
27
Merhabalar.. Erkek arkadaşımla iç çamaşırlarla sürtünerek ilişkiye girdik.. Vajinaya boşalma olmadı dışarı boşalma oldu.. Bende bazen iç çamaşır bazen tayt vardı fakat erkek arkadaşımın penisi açıktı.. İlişki günün akşamında pembe bir akıntı geldi.. Bugün ikinci gün ve sabah yine açık kahverengi bir akıntı geldi.. Adet olmama daha 5-6 gün var,sürtünerek ilişki sonrası ve adetten önce olan bu akıntılar beni çok korkuttu stres altına aldı :KK43: Bu forumda ki insanların bilgili olduğu için buraya yazmak istedim yaptığım yanlışın farkındayım ve çok pişman oldum :KK43: Lütfen bilgilerinizi yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız gerçekten çok korkuyorum,stres altındayım :KK43:
not 18 yaşındayım..

Son düzenleme:
Merhabalar.. Erkek arkadaşımla iç çamaşırlarla sürtünerek ilişkiye girdik.. Vajinaya boşalma olmadı dışarı boşalma oldu.. Bende bazen iç çamaşır bazen tayt vardı fakat erkek arkadaşımın penisi açıktı.. İlişki günün akşamında pembe bir akıntı geldi.. Bugün ikinci gün ve sabah yine açık kahverengi bir akıntı geldi.. Adet olmama daha 5-6 gün var,sürtünerek ilişki sonrası ve adetten önce olan bu akıntılar beni çok korkuttu stres altına aldı :KK43: Bu forumda ki insanların bilgili olduğu için buraya yazmak istedim yaptığım yanlışın farkındayım ve çok pişman oldum :KK43: Lütfen bilgilerinizi yorumlarınızı benimle paylaşır mısınız gerçekten çok korkuyorum,stres altındayım :KK43:
not 18 yaşındayım..
Keşke o işi yapmadan önce bazı şeylerden korksaydın !!! İlla bi gün yaşıcaksınız böle şeyleri aceleniz ne neyine güveniyosun erkek arkadaşının daha 18 yaşındasın üstelik gerçekten üzülüyorum böle şeyleri aileniz sizleri nasıl güzel yetiştiryo kimbilir ama siz nasıl hatalarla karşılık veriyosunuz

Keşke o işi yapmadan önce bazı şeylerden korksaydın !!! İlla bi gün yaşıcaksınız böle şeyleri aceleniz ne neyine güveniyosun erkek arkadaşının daha 18 yaşındasın üstelik gerçekten üzülüyorum böle şeyleri aileniz sizleri nasıl güzel yetiştiryo kimbilir ama siz nasıl hatalarla karşılık veriyosunuz
Evet doğru söylüyorsunuz,haklısınız.. yaptım bir yanlış ve çok pişmanım gerçekten.. hamile olma riskim var mıdır?

Tenine değmediyse imkansız korkma ama bi daha yapma hem allah katında çok çok günah ve aileni düşün herzaman senin ilerde bi kızın olsa öle şeyler yapmasını istermesin

Tenine değmediyse imkansız korkma ama bi daha yapma hem allah katında çok çok günah ve aileni düşün herzaman senin ilerde bi kızın olsa öle şeyler yapmasını istermesin
Evet haklısınız gerçekten çok üzgünüm,moralim bozuk, pişmanım :( Peki bu akıntıların sebebi ne olabilir? :( Adet olmama daha 5-6 gün var bu akıntılar neyden olabilir :(

Akıntıların sebebi ne olabilir peki? :(

reglin yaklaşmasından veya da üşütmektende olabilir... mantardan falan.... yani hamilelikten olma ihtimali yok gibi bişey..

Evet haklısınız gerçekten çok üzgünüm,moralim bozuk, pişmanım :KK43: Peki bu akıntıların sebebi ne olabilir? :KK43: Adet olmama daha 5-6 gün var bu akıntılar neyden olabilir :KK43:

Akıntıların sebebi ne olabilir peki? :KK43:

canım vajınaya boşalma olmadıysa korkma erkek arkadasın emın mı kendınden sonucta emın olması lazım eger emınse problem yok hem zevk suyuyla fılan hamıle kalmak hıkaye ole kolay hamıle kalınmıyo ama sen evlenmeden once bole deneyımler yasama canım partnerıne guvenmen lazım bu konularda tecrube gerektıren konular bunlar hem yasın cok kucuk cok erken bunlar ıcın akıntı fılan gebelıkte hemen bellı etmz kendını sıkma canını sen hamıle degılsındır

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?

Arkadaslar merhaba. Yasim 23. Kiyafetlerle hamile kalinmayacagini biliyorum 2 kat tayt vardi ustumde zaten. Onun birsey yoktu surtunme yoluyla bosalma oldu islandi ustum fakat spermin o kadsr ileri gidebileceginin imkansiz oldugnu tahmn ediyorum. Uzerinden 2 hafta gecti bende cok ciddi halsizlik bas donmeleri mide bulantilari ve gaz olustu adet olmam gerekiyor ancak hala tik yok. Surtunme de tam yumurtlama donemime gelmis. Ancak iki kat kiyafetle bu mumkun mu. Ayrica iliskiden ciktigmda kulodumda 2 gun gecmeyen kanli akintilar gordum. 3.gun kahverengi bi hal alip sona ermisti. Ilginclikler yasadgim icin danismak istedim ? Lutfen yardim eder misiniz?
Yasını ozellikle belirtip kiyafetle hamile kalinmayacagini da biliyorsun neden bunu yaziyorsun anlamis degilim. Su konulara inanilmaz sinir oluyorum burda millet sekilden sekile giriyor hamilr kalmak icin senin sıkıntıda 2 kat tayt ustunde ki spermler mi? Bazen dalga amacli acildigini dusunuyorum bu konularin

Yasını ozellikle belirtip kiyafetle hamile kalinmayacagini da biliyorsun neden bunu yaziyorsun anlamis degilim. Su konulara inanilmaz sinir oluyorum burda millet sekilden sekile giriyor hamilr kalmak icin senin sıkıntıda 2 kat tayt ustunde ki spermler mi? Bazen dalga amacli acildigini dusunuyorum bu
konularin

Dalga gecmiyorum ciddiyim. Ogrenmek istedigim de yasadigim anormallikleri yasayan varmi belki bana ornek olur diye. Herkesin derdi maalesef ayni olacak diye bisey yok hayatin kanunu bu sinir olmayin lutfen. Isteyen herkese hayirlisiyla nasip olsun

not 18 yaşındayım..
hamile kalma riskin yok. ama bir dahakine mutlaka korunun. gereksiz risk almayın..

not 18 yaşındayım..

18 yaşındasın madem büyüksün ya hani o işi yapacak kadar herşeyi biliyon da çamaşırlarla hamile kalinip kalinmayacagini mi bilmiyorsun!!

Biz burda aylarca hatta yıllarca hamile kalmak için uğraşıyoruz da kalamiyoruz sen ne diyorsun. Ama sen böyle devam et bi dahaki açtığın konunda hamileyim nasıl düşürürüm olur.
Allahtan korkun Allahtan!

hamile kalma riskin yok. ama bir dahakine mutlaka korunun. gereksiz risk almayın..
Bir dahakine korunun ne demek ya örnek olacağınıza.
Bak kızım yaptigin bikere zina
Ve ne kadar acı olsada öyle bir erkek ancak kullanır seni bu konuda. Gerçekten sevde zaten aileden gelin almadan dokunamaz sakinir gözünden.
Gelmeyin böyle oyunlara çok Küçüksu daha

Bu sekilde kalinmaz ama kendine bu stresi yasatma dikkat et lutfen

Bir dahakine korunun ne demek ya örnek olacağınıza.
Bak kızım yaptigin bikere zina
Ve ne kadar acı olsada öyle bir erkek ancak kullanır seni bu konuda. Gerçekten sevde zaten aileden gelin almadan dokunamaz sakinir gözünden.
Gelmeyin böyle oyunlara çok Küçüksu daha
Bir dahakine korun demek ister prezervatif kullanin olmadi sen ilac kullan o da olmadi aylik yillik igneler var onu kullan vs demek.

Ayrica birakin bu millete ahlak dersi verme sevdasini bir kenara. Size ne. Ister sevisir ister sabaha birakir. Gunahida sevabida kendine. Size yazmiyorlar merak etmeyin. Herkesin amel defteri kendine. Kiz zaten gunah mi zinami dememis. Hamilelik riskim varmi demis. Kimseyede ornek olmak gibi bir yukumlulugum yok.

Bir dahakine korun demek ister prezervatif kullanin olmadi sen ilac kullan o da olmadi aylik yillik igneler var onu kullan vs demek.

Ayrica birakin bu millete ahlak dersi verme sevdasini bir kenara. Size ne. Ister sevisir ister sabaha birakir. Gunahida sevabida kendine. Size yazmiyorlar merak etmeyin. Herkesin amel defteri kendine. Kiz zaten gunah mi zinami dememis. Hamilelik riskim varmi demis. Kimseyede ornek olmak gibi bir yukumlulugum yok.
Aaa çok sağol çok aydınlattın beni korunmanın yollarını bilmiyordum
Gülüyorum. .

Kimse ne ahlak dersi veriyor ne karışıyor üzülüyorum sadece. İlim bilgisizliği hepimizi haram a sürükler.
Bal gibi de yükümlüyüz güzelce uyarmak hatirlatmak zorundayız abla olarak müslüman kardeşi olarak buna da emri bil marifetinu denir öğren sonra çocukça yine konuşuruz .

Niye bu kadar alindin onu anlamadım komik

Bu hatayı yapan kardeşim ayrıca sana söylüyorum kardeşim yaşındasın inan üzüldüm gerçek sevgi böyle olmaz bunu bil kardeşim tövbe kapısı açık bunuda bil kurtar kendini daha çok pişman olup kalma ortada

Gülüyorum. .

Kimse ne ahlak dersi veriyor ne karışıyor üzülüyorum sadece. İlim bilgisizliği hepimizi haram a sürükler.
Bal gibi de yükümlüyüz güzelce uyarmak hatirlatmak zorundayız abla olarak müslüman kardeşi olarak buna da emri bil marifetinu denir öğren sonra çocukça yine konuşuruz .

Bu hatayı yapan kardeşim ayrıca sana söylüyorum kardeşim yaşındasın inan üzüldüm gerçek sevgi böyle olmaz bunu bil kardeşim tövbe kapısı açık bunuda bil kurtar kendini daha çok pişman olup kalma ortada
Benim mesajimi alintilayip bana cevap yazmissiniz. Sonra da kalkmis niye alindiniz diyorsunuz. Komik...

Ayrica yazanin musluman oldugunu nereden biliyorsunuz... belki deist belki ateist.belki pastafaryan...

Benim mesajimi alintilayip bana cevap yazmissiniz. Sonra da kalkmis niye alindiniz diyorsunuz. Komik...

Ayrica yazanin musluman oldugunu nereden biliyorsunuz... belki deist belki ateist.belki pastafaryan...
İşte neden alindin onu sormak için alıntı yaptın seninle muhatap oldum anladın mi?
Ruhsal olarak bu mevzuları bir sıkıntın iz olduğunu düşünüyorum karışması falan diyorsunuz ya. Doğru yu söylemek gerekir abla olarak hatırlatırım. . Size laf atma peşinde değilim tartışma da

Kardeşim müslüman diye varsayiyorum .. Allah katında tek din islamdır bu böyledir başka dinden olanlara Rabbim Hidayet versin. Doğru Tektir. Başka dinden olunca yine haram oluyor yani.
Bu dünya nin ateşine dayanamiyorsak diğer dünya nin ateşinden Allah a siginirim ..
Hepimiz hata yaparız insan iz

Gülüyorum. .

Hanimefendi guzel soyluyorsunuz ama burasi teblig mekani degil. Bu sitedeki her bayani uyarmak gibi bi gorevi kendinize edinmeyin bence cok yorulursunuz.kendi evladinizi esinizi dostunuzu uyarin onlari guzel yetistirin insallah. Gerisine cok karismamanizi oneriyorum yoksa yetisemezsiniz. Degerli vaktinizi burda harcamayin konunun isminden zaten belli oluyor ozellikle bu konulara girmeyin oyleyse tiklamayin. onun yerine evde yaptiginzdan daha fazla ibadet edeblirsinz bu konunun altina yorum yazarken gecirdiginiz sure zarfinda. Ayrica dedigmz gibi kendi inanciniza gore yaziyorsunuz belki bu sitenin tum kullanicilari musluman degil? Bu konulara girmeyin bakmayin size tavsiye bosuna kendinizi uzup strese sokmayin. Ayrica yaptiginiz uyari degil kinama yadirgama oluyor. Uyari kimsenin onunde yapilmaz cok biliyorsaniz bunu atladiniz sanirim. Baskalarinin onunde yapilan uyari uyari degildir. Hoscakalin...

Back