• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM? BİR ÇİZGİ SİLİK

mervikce1

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
12
4
6
30
B00957E0-CDBE-40B9-8F5C-3A17580F9864.jpeg
Reglime daha 7 gün var iken dayanamayıp gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden, böyle bir çizgi çıktı ne düşünmeliyim başına gelen var mı biliyorum daha erken ama işte dayamadım çok heyecanlıyım 😋 ne diyorsunuz ? Ve bu çizgi ilk 4 dk da falan belirdi bunu da belirtmek istedim.

Eklentiler

• C7C7995C-D666-47B0-9A8B-5FD599A534B0.jpeg
    C7C7995C-D666-47B0-9A8B-5FD599A534B0.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 156
Şimdi böylece bekliyorum bende yeni bir testden de kan testinden de korkuyorum olumsuz olur diye. Reglime göre kan testi vermeyi planladım ama başına gelen varsa diye bir yazmak istedim.
Kan testi verirseniz ve günü günü döllenmişse yarın 7 8 gibi bir değer çıkabilir

Eki Görüntüle 3206702 Reglime daha 7 gün var iken dayanamayıp gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden, böyle bir çizgi çıktı ne düşünmeliyim başına gelen var mı biliyorum daha erken ama işte dayamadım çok heyecanlıyım 😋 ne diyorsunuz ? Ve bu çizgi ilk 4 dk da falan belirdi bunu da belirtmek istedim.
Haaa bu arada söylemek istedim geçen hafta ve bu günlerde göğüslerimde acı ve şişlik oldu hala devam etmekte geçen haftaya göre azaldı.

Bu teste göre var görünüyor ama kan testi daha güvenilir olacaktır. Adet gününe kadar bekleyemem derseniz de idrar testini tekrarlayıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsiniz.

Eki Görüntüle 3206702 Reglime daha 7 gün var iken dayanamayıp gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden, böyle bir çizgi çıktı ne düşünmeliyim başına gelen var mı biliyorum daha erken ama işte dayamadım çok heyecanlıyım 😋 ne diyorsunuz ? Ve bu çizgi ilk 4 dk da falan belirdi bunu da belirtmek istedim.
Görümcemde hamile olduğunu test sonucu senin gibiyken öğrendi canım umarım dilediğin olur 🙏🏻 bende bugün test yaptım ikinci bir çizgi görünüyor ayriyeten de bi renk akması mevcut 3 testtir böyle çıkıyor adetime de daha var sizce bende bi durum var mı bir de yorum yapsanız hanımlar böyle bir sonuçla gebe kalan yada negatif olan var ise

Eklentiler

• IMG_20230217_101919.jpg
    IMG_20230217_101919.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 170
Kan verdiniz mi?

Görümcemde hamile olduğunu test sonucu senin gibiyken öğrendi canım umarım dilediğin olur 🙏🏻 bende bugün test yaptım ikinci bir çizgi görünüyor ayriyeten de bi renk akması mevcut 3 testtir böyle çıkıyor adetime de daha var sizce bende bi durum var mı bir de yorum yapsanız hanımlar böyle bir sonuçla gebe kalan yada negatif olan var ise
Benim ilk kizima hamileyken boleydi bende adet gunume varken dayanamamistm heyecandan 2 3 gun kala yapmistim bole olmustu sonra bozuk yada yalniz yapmism diye cope atmistim

Back