Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLE MİYİM? BİR ÇİZGİ SİLİK
- Konu Sahibi mervikce1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- @gebelik @gebeliktesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Reglime 7 gün var bugün itiribari ile ise 6 gün7 gün kala mı
Emin misiniz regl tarihinizden
Şimdi böylece bekliyorum bende yeni bir testden de kan testinden de korkuyorum olumsuz olur diye. Reglime göre kan testi vermeyi planladım ama başına gelen varsa diye bir yazmak istedim.Hayırlı olsun buradan okuduğum kadarıyla erken gebelik testlerinde hata oluyormuş
- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 2
- 9.206
- 118
Kan testi verirseniz ve günü günü döllenmişse yarın 7 8 gibi bir değer çıkabilirŞimdi böylece bekliyorum bende yeni bir testden de kan testinden de korkuyorum olumsuz olur diye. Reglime göre kan testi vermeyi planladım ama başına gelen varsa diye bir yazmak istedim.
Haaa bu arada söylemek istedim geçen hafta ve bu günlerde göğüslerimde acı ve şişlik oldu hala devam etmekte geçen haftaya göre azaldı.Eki Görüntüle 3206702 Reglime daha 7 gün var iken dayanamayıp gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden, böyle bir çizgi çıktı ne düşünmeliyim başına gelen var mı biliyorum daha erken ama işte dayamadım çok heyecanlıyım ne diyorsunuz ? Ve bu çizgi ilk 4 dk da falan belirdi bunu da belirtmek istedim.
Regli günüme yakın vermek sanırım daha uygun olur değil mi?Var gibi duruyor ama yinede kan testi vermek daha iyi
EvetRegli günüme yakın vermek sanırım daha uygun olur değil mi?
Umarım öyledir çok heyecanlıyımBu teste göre var görünüyor ama kan testi daha güvenilir olacaktır. Adet gününe kadar bekleyemem derseniz de idrar testini tekrarlayıp koyulaşıp koyulaşmadığına bakabilirsiniz.
Her şey gönlünüzce olsunUmarım öyledir çok heyecanlıyım
Görümcemde hamile olduğunu test sonucu senin gibiyken öğrendi canım umarım dilediğin olur bende bugün test yaptım ikinci bir çizgi görünüyor ayriyeten de bi renk akması mevcut 3 testtir böyle çıkıyor adetime de daha var sizce bende bi durum var mı bir de yorum yapsanız hanımlar böyle bir sonuçla gebe kalan yada negatif olan var iseEki Görüntüle 3206702 Reglime daha 7 gün var iken dayanamayıp gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden, böyle bir çizgi çıktı ne düşünmeliyim başına gelen var mı biliyorum daha erken ama işte dayamadım çok heyecanlıyım ne diyorsunuz ? Ve bu çizgi ilk 4 dk da falan belirdi bunu da belirtmek istedim.
Eklentiler
Kan verdiniz mi?Eki Görüntüle 3206702 Reglime daha 7 gün var iken dayanamayıp gebelik testi yaptım erken gebelik testlerinden, böyle bir çizgi çıktı ne düşünmeliyim başına gelen var mı biliyorum daha erken ama işte dayamadım çok heyecanlıyım ne diyorsunuz ? Ve bu çizgi ilk 4 dk da falan belirdi bunu da belirtmek istedim.
Hayır salı günü regli olmam gerekiyor bekliyorum olumsuz olursa üzülmemek adına yapamadımKan verdiniz mi?
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
Ay benimde böyle silik çıktı ve Salı günü regli olmam lazım… bekliyorum bendeHayır salı günü regli olmam gerekiyor bekliyorum olumsuz olursa üzülmemek adına yapamadım
- 30 Kasım 2022
- 1.166
- 416
- 53
- 35
- 29 Aralık 2016
- 412
- 139
- 103
- 29
Benim ilk kizima hamileyken boleydi bende adet gunume varken dayanamamistm heyecandan 2 3 gun kala yapmistim bole olmustu sonra bozuk yada yalniz yapmism diye cope atmistimGörümcemde hamile olduğunu test sonucu senin gibiyken öğrendi canım umarım dilediğin olur bende bugün test yaptım ikinci bir çizgi görünüyor ayriyeten de bi renk akması mevcut 3 testtir böyle çıkıyor adetime de daha var sizce bende bi durum var mı bir de yorum yapsanız hanımlar böyle bir sonuçla gebe kalan yada negatif olan var ise
- 30 Kasım 2017
- 8.710
- 1
- 4.367
- 173