17 yaşında mısın?
Acelen ne yavrum bir büyüseydin. Bebek sahibi olmak senin barbie bebeklerinle oynamaya benzemezBilgi veren herkese tesekkür ediyorum simdiden...ben durumu anlatmaya baslayım
2 ay 11 gündür evliyim ilk ay korunduk 1 aylık igne yaptırmıstım ikinci ay cocuk istedigim icin vurdurmadım igne adetim 4 hafta once bitti bittikten sonra ara ara iliskiye girdik bugun adetimin birinci günü ama adetim gelmedi ve sık sık beyaz akıntım var ben yeni evli oldugum icin bu konulara yabancıyım sizce hamile miyim? Erken testi ne zaman yapmam gerek hayal kırıklığına da ugramak istemiyorum bilgi verirseniz cok memnun olurum tesekkur ediyorum simdiden.
Evet17 yaşında mısın?
Mide bulantim var beyaz akintim var kokulara karsi hassaslastimBazen yeni evli çiftlerde adet düzensizliği olabiliyor bi kaç gün daha bekle adet olmazsan doktora gidersin kanda beta hcg baktırmaya gebeliğe dair belirtin var mı
Acelen ne yavrum bir büyüseydin. Bebek sahibi olmak senin barbie bebeklerinle oynamaya benzemez
Seni okula değil kocaya yollayanları Allah bildiği gibi yapsın.
Kendi kararim bu arada ailemin de izni varSeni okula değil kocaya yollayanları Allah bildiği gibi yapsın.
Eşin bir çocukla evlenmiş.Buna basıl müsade ediliyor bu devirde hayret,yazık!
Zaten problem onların izin verebilmesinde!Hadi senin aklın bir karış havada ama onlar nasıl izin veriyor?Daha dünyaya geleli 17 yıl olmuş ya!!!Kendi kararim bu arada ailemin de izni var
Yazık gerçekten.Kendi kararim bu arada ailemin de izni var
17 yasinda anne baba imzasiyla evleniliyorBişey söyliycem reşit olmadan nasıl evleniliyor ? Bana bi açıklarmısınız
Yazık gerçekten.
Herkesin kendi kararı tabi de sonradan pişman olmazsın inş17 yasinda anne baba imzasiyla evleniliyor
Tek pişmanlığın bu olur umarım.Buna siz karar veremzsiniz ben kendi istegimle evlendim yazik falan degil burda bilgi almak icin yazdim ama gercekten pisman ettiniz tesekkur ederim
Resmi nikahımız var mı?Kendi kararım
Mide bulantim var beyaz akintim var kokulara karsi hassaslastim