Hamile miyim ? Beta HCG 7.6

İnşallah yaptiracagim. İlk kez yaşıyorum bu duyguyu aslında yarın adet olmam lazımdı. Acaba bu değerler gün gün yükselir mj yoksa boşuna mı umitleniyorum yumurtlama günüm 8 martti

BETA-HCG (TOTAL HCG)
  • Sonuç 7.6
  • Sonuç Birimi mIU/ml
  • Referans Değeri < 5.3 3.Hafta 5.4 - 72 4.Hafta 10.2 - 708 5.Hafta 217 - 8245 6.Hafta 152 - 32177 7.Hafta 4059 - 153767 8.Hafta 3166 - 149094 Hamile olmayanlar için < 5.3 Postmenopoz < 8.3

İnşallah yaptiracagim. İlk kez yaşıyorum bu duyguyu aslında yarın adet olmam lazımdı. Acaba bu değerler gün gün yükselir mj yoksa boşuna mı umitleniyorum yumurtlama günüm 8 martti
Yükselirse herşey yolunda demektir kuzum stres yapma 2 gün sonra tekrar test yaptır
iki katına çıkması lazım

Belirtileriniz nelwrdir

Evet gölge gibi ama çok da silik değildi. Prodüktör early ve bebe time.

Belirtilerin: adetten 1 hafta önce pembe kahve lekelenme basladi hiç boyle olmamıştı, canım deli gibi tatlılar pastalar istiyordu ve çok acikiyordum. Belden aşağı bacak ağrılarim ve halsizlik yorgunluk. Baş donmesi tansiyon düşüklüğü bugün 8/5 olmuştu ayakta duramadim . Karnimda içe doğru çekilir gibi çok hafif sancı. Göğüslerim de yeşil damarların belirginlesmesi ve goguslerimin şişmesi. Birde vajinada sol üst tarafında iğne batar gibi oluyor neden anlamadim Ay kizlar dun bir bugün iki baya belirti yaşamışım. Sat dan itibaren hesaplarsak bugün 4 hafta oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…