Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim ben şimdi? 💜 Test fotosu atıyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BettyRuble

iyi düşün iyi olsun!
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
9.249
25.558
548
Kızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım 😁
Tecrübeli anneler cevap lütfen 🥰

E537471D-2658-474D-808E-600839C191EB.jpeg

Kızlar selam cumartesi regl olmam gerekiyordu perşembe içimdeki his bana test aldırdı aşağıda ekli. Dün regl olmadım bugün de olmadım. Yarın testi tekrar edeceğim. Yarın da pozitif çıkarsa 4+2 haftalık hamile oluyorum. Sizce 7 hafta dolunca hastaneye gitsem sıkıntı olur mu? Biraz rahat bir insanım sanırım 😁

Eki Görüntüle 2307828
Konuyu acar acmaz takvim yapmıssınız bize laf kalmamıs☺️
Ama bence var hayırlısı inss🙏🏻🙏🏻

Eki Görüntüle 2307828
Gebelik takvimi olusturunca netleşti sandm cnm insAllah sağlıkla ilerler 🤲su an bi golge gözüküyor insAllah vardr batlarimiz aynıymış bende henuz adet olmadim yarin erken gebelik yapmayı düşünüyorum sali kesinlesir dedi doktorum

Eki Görüntüle 2307828
Evet hayırlı olsun sağlıcakla büyüsün. Bende henüz gitmedim doktora 8.haftaya girdiğim gün haftaya gidip minik kalbini de duyarim dedim insallah 😊

Gebelik takvimi olusturunca netleşti sandm cnm insAllah sağlıkla ilerler 🤲su an bi golge gözüküyor insAllah vardr batlarimiz aynıymış bende henuz adet olmadim yarin erken gebelik yapmayı düşünüyorum sali kesinlesir dedi doktorum
Ben de yarın ikinci testi yapıcam haberleşelim buradan ☺️

Pembe ya bence kurumuş baya üzerinden geçti ama şimdi çekip tekrar atıyorum aynı testi
Eki Görüntüle 2307831
Benim testim bu görüntüdeydi ve hamileyim . Yanlız doktora gitmek için geç kalmayın bence . Çünkü allah korusun bir kanama alanı filan vardır ilaç verir bebeğin tutunmasına yardımcı olur

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Doktora gitmekte gecikme folic başlaması gerekir

Hayırlı olsun 😊 çok yeni ama bende bu şekilde öğrenmiştim 4 haftalıktı çizgi netleşsin 7. Haftada gidersiniz

Back