• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim bakar mısınız

sinirbazzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
74
24
88
33
Arkadaşlar bugün adetim gecikti test yaptım (labmen marka) silik çizgi çıktı. 2 gün önce de testimde silik çizgi çıkmıştı. Bugün artık tam net çıkar diye düşünüyordum. Yani testlerin genel özelliğimi illa silik çizgi çıkması insanı var mı yok mu arada bırakması😔 bugünkü testimi ve 2 gün önceki testi mi de ekliyorum. Bakarsanız sevinirim.
70143CC7-0465-4660-AB66-3FC21D1AC2A1.jpeg
FAF6607D-67AE-4FB3-93EA-1F30B98A360A.jpeg

Sizce hamile miyim? Doktora ne zaman gitmem gerekir adetim bikaç gün daha geçmesini mi beklemeliyim???

Arkadaşlar bugün adetim gecikti test yaptım (labmen marka) silik çizgi çıktı. 2 gün önce de testimde silik çizgi çıkmıştı. Bugün artık tam net çıkar diye düşünüyordum. Yani testlerin genel özelliğimi illa silik çizgi çıkması insanı var mı yok mu arada bırakması😔 bugünkü testimi ve 2 gün önceki testi mi de ekliyorum. Bakarsanız sevinirim. Eki Görüntüle 3027252 Eki Görüntüle 3027253
Sizce hamile miyim? Doktora ne zaman gitmem gerekir adetim bikaç gün daha geçmesini mi beklemeliyim???

Bende de bu testten var geçen aylarda yapmıştım hayali bir çizgi bile görünmüyor gebelik yoksa eğer ama sizinki net bence var gibi ama en sağlıklısı kan testi hakkınızda hayırlısı
Bende bekliyorum bir hafta sonra test yapıcam inşallh ben de görürüm böyle :)

Bende de bu testten var geçen aylarda yapmıştım hayali bir çizgi bile görünmüyor gebelik yoksa eğer ama sizinki net bence var gibi ama en sağlıklısı kan testi hakkınızda hayırlısı
Bende bekliyorum bir hafta sonra test yapıcam inşallh ben de görürüm böyle :)
İnş canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnş sen de bir hafta sonra daha net çizgi görürsün. 🌸
İşte benim tek kafama takılan 2 gün öncekiyle adet günündekinin aynı siliklikte olması yani hadi 2 gün önceki silik çıktı çünkü erken olduğu için ama bugünkünün daha net olması gerekmez miydi diye

İnş canım güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnş sen de bir hafta sonra daha net çizgi görürsün. 🌸
İşte benim tek kafama takılan 2 gün öncekiyle adet günündekinin aynı siliklikte olması yani hadi 2 gün önceki silik çıktı çünkü erken olduğu için ama bugünkünün daha net olması gerekmez miydi diye
canım adetini bir iki gün gecince hemen kan testi ol, bariz silik çizgi var ama yanıltabiliyor inşallah gönlündeki gibi çıkar sonuc :)

Kan verin, kan ile takip edilsin bundan sonra. Idrardaki hormon yogunlugunu bilemiyoruz sonuçta. Hep silik çıkması illa kimyasal olacak demek degil.

Canım tebrik ederim ne gibi belirtin vardı canım
Adet olmadım bir de kasıklarımda şişlik hissediyorum başka da belirtim yok. Bir de öğretmenim sürekli ayakta oluyorum özellikle nöbet tuttuğum zamanlar çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlar kasıklarımda sancı oluyor ara ara batma şeklinde

Adet olmadım bir de kasıklarımda şişlik hissediyorum başka da belirtim yok. Bir de öğretmenim sürekli ayakta oluyorum özellikle nöbet tuttuğum zamanlar çok ayakta kalıp yorulduğum zamanlar kasıklarımda sancı oluyor ara ara batma şeklinde
Anladım canım benim beş gün var negatif çıktı bugün ama kasikta ağrı var adet olacak gibi belim arada ağrıyordu ama negatif neyse inşallah olur rabbimin izni ile birgün

Ricaederim canım var mı bir gelişme

Ricaederim canım var mı bir gelişme
Bugün öğleden sonra anca gidebildim doktora ultrasonda belli olmaz ama yine de bakalım dedi rahim kalınlaşmış dedi hamilelik olabilir dedi ama dış gebelik fln da olabilir dedi. Kan idar tahlili istedi ama sonuç daha çıkmadı beklemedeyim.

Bugün öğleden sonra anca gidebildim doktora ultrasonda belli olmaz ama yine de bakalım dedi rahim kalınlaşmış dedi hamilelik olabilir dedi ama dış gebelik fln da olabilir dedi. Kan idar tahlili istedi ama sonuç daha çıkmadı beklemedeyim.
Daha çok erken olduğu için kese vs görünmez ama inşallh sağlıklı bir gebelik vardır 🤩
Gelişmelerden haberdar et merak etim 🙂

Daha çok erken olduğu için kese vs görünmez ama inşallh sağlıklı bir gebelik vardır 🤩
Gelişmelerden haberdar et merak etim 🙂
Şimdi e nabızdan baktım total hcg 100,5 çıkmış. Sanırım hamilelik belirtisi ama doktor 2 gün sonra tekrar kan ver değerde artış olup olmadığını kontrol edelim demişti dış gebelik ihtimaline karşı sanırım

Şimdi e nabızdan baktım total hcg 100,5 çıkmış. Sanırım hamilelik belirtisi ama doktor 2 gün sonra tekrar kan ver değerde artış olup olmadığını kontrol edelim demişti dış gebelik ihtimaline karşı sanırım
Ayyy çok sevindim adına inşallh çok sağlıklı bir gebeliktir allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ Darısı bize inş 🥰

Back