Hamile miyim? Annelerden ve bilgisi olan herkesten yardım istiyorum lütfen

AMinnn teşekkür ederim 4 haftalık
Sİlikte olsa çizgi varsa umutlandırmıyım ama vardır

Daha önce Bi çok kez hayal kırıklığı yaşadım ben o yüzden umutlanmak istemiyorum ama çokta istiyorum şuan gebe olmayı. Lütfen dua et bana hamilelerin duası kabuldür Allah katında. Peki şuan belirtilerin var mı. Ağrın bulantın falan

Bende ıkı aydır istiyodum bebiş
İki ay olmafı ve bu ay hiç umudum yoktu belirtiler var ama vucudumu dinlemek istemiyodum yıne hüsran olmasın diye ama istemsizce dinliyodum ve bu sayfalarda dolanıyodum hep yorum okuyodum artık bıkmıstım
Kasık bel baş agrım cok fazla var
Cok rahatsız etmeyen bulantım bide
Sanki adet olcakmıs gibi

Hayirlisiyla insallah vardir kan ver cnm

Şuan adet olmamışsın ve değerin çok küçükse idrar testinde olmayabilir.. Vücudunu dinlediğinde de hissedersinizbrlkş adet olup olmayacağını.. Kan testi vermeye korkuyorsunuz hayal kırıklığı yaşamamak için anlıyorum ama kan testi vermeden bilemezsiniz.. Ama bahsettiğiniz kanama implantasyon kanaması denilen yerleşme kanamasına benziyor.. Aynı şekilde adetime 6 gün kala falan benzer kanamam olmuştu.. Ayyy inşallah hamilesindir.. Yani öyle görünüyor aslında ama yine de çok umut etmeyin bu ay olmazsa bir dahaki ay olur.. Ben sizin yerinizde olsam hemen gidip kan veririm

Ayyy inşallah teşekkür ederim. Yarın gidip kan vericem inşallah hayal kırıklığına uğramam ve olumlu sonuçlanır.

Iyi akşamlar arkadaşlar benimde adetime 4 gün var ama şüphelendiğim için sabah test yaptım şüphelerim öğlene kadar uyuyorum normalde 9 da kalkarım hatta bugün tüm gün uyuyacak gibi gezdim gunluk 2 litre su ictigim halde kabızligim bitmek bilmedi geceleri burnuma yemek kokuları falan geliyordu ama testim çok silik çıktı bende öğlen gibi uvalasyon testi yaptım oda yumurtluyormusum gibi koyu çıktı

Bence bu test pozitif. Burda sorup fikir almak yerine keşke kan versen ya da idrar testini yenilesen daha iyi olmaz mı?

Bence bu test pozitif. Burda sorup fikir almak yerine keşke kan versen ya da idrar testini yenilesen daha iyi olmaz mı?
Koronayi yeni atlattıgım için hastaneye gitmeye korkuyorum sağlık ocağında da aile hekimim izinde diyer dr da yapmıyormuş ondan kaldim böyle merak ici de

Koronayi yeni atlattıgım için hastaneye gitmeye korkuyorum sağlık ocağında da aile hekimim izinde diyer dr da yapmıyormuş ondan kaldim böyle merak ici de
Elbet gidiceksin kese görmeye kalp için şu için bu için varsa. Bence idrarda koyulaşma takibi yap önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…