- 29 Eylül 2020
- 41
- 25
- 3
- 26
- Konu Sahibi Meryem ezgi
-
AMinnn teşekkür ederim 4 haftalık
Sİlikte olsa çizgi varsa umutlandırmıyım ama vardır
Bende ıkı aydır istiyodum bebişDaha önce Bi çok kez hayal kırıklığı yaşadım ben o yüzden umutlanmak istemiyorum ama çokta istiyorum şuan gebe olmayı. Lütfen dua et bana hamilelerin duası kabuldür Allah katında. Peki şuan belirtilerin var mı. Ağrın bulantın falan
10 günlük gecikmeye ikinci çizgi koyu çıkması lazım di cnm ama insallh hamilesinizdirTam gözükmüyor fotoğrafta zaten dediğim gibi silik Bi şekilde
10 günlük gecikmeye ikinci çizgi koyu çıkması lazım di cnm ama insallh hamilesinizdir
Hayirlisiyla insallah vardir kan ver cnmİnşallah canım teşekkür ederim. Bende başta öyle düşündüm ama normal adetimden 1 hafta önce oldu. Sonrasında Süt kesiği gibi akıntım ve rahmim de kaşıntım var. Sağ yumurtalığım da ağrılar oluyor arada sırtım arada ağırlıyor. Bende bilmiyorum ne düşüneceğimi daha önceki aylarda çok hayal kırıklığı yaşadım. O yüzden ümitlenmek de istemiyorum fazla ama çokta istiyorum hayırlısı olsun diyelim inşallah.
Hayirlisiyla insallah vardir kan ver cnm
Hamilesin bence ☺
Amin inşallahAyyyyy inşallah❤ Çok istiyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Şuan adet olmamışsın ve değerin çok küçükse idrar testinde olmayabilir.. Vücudunu dinlediğinde de hissedersinizbrlkş adet olup olmayacağını.. Kan testi vermeye korkuyorsunuz hayal kırıklığı yaşamamak için anlıyorum ama kan testi vermeden bilemezsiniz.. Ama bahsettiğiniz kanama implantasyon kanaması denilen yerleşme kanamasına benziyor.. Aynı şekilde adetime 6 gün kala falan benzer kanamam olmuştu.. Ayyy inşallah hamilesindir.. Yani öyle görünüyor aslında ama yine de çok umut etmeyin bu ay olmazsa bir dahaki ay olur.. Ben sizin yerinizde olsam hemen gidip kan veririmMrb arkadaşlar benim 30 günlük adet döngüm var. Bu ayki adetim normalde 27 Eylüldü ama 20 eylülde sabah uyandığımda hafif bel ağrısı ve iç çamaşırımda bir miktar kanı gördüm. Lavaboya gittim Bi kaç damla kan geldi sonra ped taktım sonra yaklaşık 2 saat sonra merak ettiğim için yine baktığımda yine biraz kan vardı. Sonra kan tamamen durdu kahverengi küçük küçük parça kan geldi 1 gün boyunca ama az az. Yaşadığım olayın adet olduğunu düşünmüyorum ben şahsen ve normal adet günüm geçti bu sabah erken gebelik testi ile test yaptım 10 dk kadar bekledim 1 tam 1silik çizgi gördüm bide normal gebelik testi ile test yaptım tek çizgi vardı. Daha önceki aylarda hastaneye gittiğim kan testi yaptırdığım ve olumsuz sonuç aldığım için bidaha hayal kırıklığına dayanamaz kalbim. Şimdi ne yapmam gerekiyor sizin güzel fikirlerinize düşüncelerinize ve bilginize ihtiyacım var. Yaşadığım durumla alakalı lütfen yorum yapıp yardımcı olun bana❤
Şuan adet olmamışsın ve değerin çok küçükse idrar testinde olmayabilir.. Vücudunu dinlediğinde de hissedersinizbrlkş adet olup olmayacağını.. Kan testi vermeye korkuyorsunuz hayal kırıklığı yaşamamak için anlıyorum ama kan testi vermeden bilemezsiniz.. Ama bahsettiğiniz kanama implantasyon kanaması denilen yerleşme kanamasına benziyor.. Aynı şekilde adetime 6 gün kala falan benzer kanamam olmuştu.. Ayyy inşallah hamilesindir.. Yani öyle görünüyor aslında ama yine de çok umut etmeyin bu ay olmazsa bir dahaki ay olur.. Ben sizin yerinizde olsam hemen gidip kan veririm
İnşallah canım inşallah.. Ama bu sefer hamilesin bence görünen oAyyy inşallah❤ teşekkür ederim. Yarın gidip kan vericem inşallah hayal kırıklığına uğramam ve olumlu sonuçlanır.
İnşallah canım inşallah.. Ama bu sefer hamilesin bence görünen o
Rabbim inşallah kalbinize göre verir..Eğer pozitif çıkarsa yazarım buraya. İnşallah öyle olur lütfen bana dua edin
Amin inşallah teşekkürRabbim inşallah kalbinize göre verir..Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah dualarım sizinle...
Bence bu test pozitif. Burda sorup fikir almak yerine keşke kan versen ya da idrar testini yenilesen daha iyi olmaz mı?Iyi akşamlar arkadaşlar benimde adetime 4 gün var ama şüphelendiğim için sabah test yaptım şüphelerim öğlene kadar uyuyorum normalde 9 da kalkarım hatta bugün tüm gün uyuyacak gibi gezdim gunluk 2 litre su ictigim halde kabızligim bitmek bilmedi geceleri burnuma yemek kokuları falan geliyordu ama testim çok silik çıktı bende öğlen gibi uvalasyon testi yaptım oda yumurtluyormusum gibi koyu çıktı
Eki Görüntüle 2699049
Koronayi yeni atlattıgım için hastaneye gitmeye korkuyorum sağlık ocağında da aile hekimim izinde diyer dr da yapmıyormuş ondan kaldim böyle merak ici deBence bu test pozitif. Burda sorup fikir almak yerine keşke kan versen ya da idrar testini yenilesen daha iyi olmaz mı?
Elbet gidiceksin kese görmeye kalp için şu için bu için varsa. Bence idrarda koyulaşma takibi yap önceKoronayi yeni atlattıgım için hastaneye gitmeye korkuyorum sağlık ocağında da aile hekimim izinde diyer dr da yapmıyormuş ondan kaldim böyle merak ici de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?