Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim acilll yardim
- Konu Sahibi Elif G
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim yardım lütfen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ekim 2021
- 2.309
- 1.138
- 83
Evet silik gözüküyor ama 10 gün gecikmeye göre az çıkmış. Belki geç dollenmedir. Hemen kan ver betanin durumuna bak. Kimyasal gebelik, dış gebelik ihtimali için.Kızlar bugünle beraber 10 gün geciktim test yapmaya da kan vermeye de çok korktum 7 yıldır hasretim Bi cesaret bu sabah test alıp yaptım sizce var mı
Hayırlı uğurlu olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallahBeta HCG 2372 çıktı
- 12 Temmuz 2022
- 24.867
- 3
- 89.180
- 528
Amin inşallah rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın hala inanamıyorum gerçek değil gibi geliyorHayırlı uğurlu olsun Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıylaAmin inşallah rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın hala inanamıyorum gerçek değil gibi geliyor
Testimi atsam bakarmısınızAmin inşallah gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Tabiki resmi atın bakalımTestimi atsam bakarmısınız
- 29 Mayıs 2024
- 1.995
- 540
- 38
- 35
Çok sevindim canım hadi hayırlı olsunBeta HCG 2372 çıktı
- 27 Şubat 2012
- 14.170
- 23.520
- 598
Gönder gelsin.Testimi atsam bakarmısınız
Fotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın
Gönder gelsin.
Tabiki resmi atın bakalım
Eklentiler
- 11 Mayıs 2024
- 658
- 275
- 18
- 19
var gözüküyorFotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın
- 27 Şubat 2012
- 14.170
- 23.520
- 598
Bembeyaz olmaz ama pembemsi olması lazım. Yarın ilk idrarınla tekrarla benceFotoda tam belli olmuyor ama ikinci çizgi bembeyaz kalın
Dün sabah ve akşam beyaz çıktığı için bugün sabah tekrarladım ikinci çizgi yine beyaz çıktıBembeyaz olmaz ama pembemsi olması lazım. Yarın ilk idrarınla tekrarla bence
Ama rengi beyazvar gözüküyor
betaya göre baya silik çıkmış çizgi, doktora muayene oldunuz mu?Beta HCG 2372 çıktı
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Gecikmeniz kaç günDün sabah ve akşam beyaz çıktığı için bugün sabah tekrarladım ikinci çizgi yine beyaz çıktı