Daha 2 gün var adetimeGecikmeniz kaç gün
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim acilll yardim
- Konu Sahibi Elif G
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamile miyim yardım lütfen
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mayıs 2024
- 665
- 278
- 18
- 19
Ama rengi beykalbinizi ferah tutun
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Bekleyin isterseniz adet olmazsanız testi sabah ilk idrarla tekrarlayınDaha 2 gün var adetime
Beyaz olması normal mıBekleyin isterseniz adet olmazsanız testi sabah ilk idrarla tekrarlayın
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Nırmali Pembe olması gerkiyor 2 gün daha bekleyin stres yapmayın ama inşallah güzel haberler alırsınızBeyaz olması normal mı
İnşallah sizinle paylaşırım yani bu sizin için negatif bir test dimiNırmali Pembe olması gerkiyor 2 gün daha bekleyin stres yapmayın ama inşallah güzel haberler alırsınız
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Aynen şu anda negatif test adetin olmazsa gecikmende hemen yapİnşallah sizinle paylaşırım yani bu sizin için negatif bir test dimi
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Yaptığınız testler erken gebelik testi değil miİnşallah sizinle paylaşırım yani bu sizin için negatif bir test dimi
Evet erken gebelik ama bembeyaz çizgi çıkıyor ikinci çizgi var ama beyazYaptığınız testler erken gebelik testi değil mi
- 27 Eylül 2018
- 128
- 22
- 98
- 30
merhaba testleri akşam da yapsak doğru sonuç verir mi ben çatlatma iğnesi oldum adetim full kahverengi geldi ama testlerde bişe yok kan vermedim daha bu gibi durumla karşılaştınız mıBekleyin isterseniz adet olmazsanız testi sabah ilk idrarla tekrarlayın
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Test bozuk olabilirEvet erken gebelik ama bembeyaz çizgi çıkıyor ikinci çizgi var ama beyaz
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Sabah ilk idrarla hcg seviyesi daha yüksek oluyor illaki bugün yapayım derseniz 3 saat sıvı almayın ve idrarınız biriksin o şekilde yapabilirsiniz. Kimyasal gebelik yaşadım adetimden 3 gün sonra kahverengi kanamalar oldu . Sonra düştü zatenmerhaba testleri akşam da yapsak doğru sonuç verir mi ben çatlatma iğnesi oldum adetim full kahverengi geldi ama testlerde bişe yok kan vermedim daha bu gibi durumla karşılaştınız mı
4 farklı marka testTest bozuk olabilir
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Gebeyseniz çok yeni de olabilir bir eczacıya danışın derim 4 defa yapmışsınız birde4 farklı marka test
Dün sabah 2 aynı marka akşam farklı bu sabah farklı 4 ayrı testte aynı ikinci çizgi var ama beyazGebeyseniz çok yeni de olabilir bir eczacıya danışın derim 4 defa yapmışsınız birde
- 27 Eylül 2018
- 128
- 22
- 98
- 30
anladım benim tam adet zamanım geldi kahverengi akıntılarım doktora sordum gebelik testi yaptır ddi testler negatif kana gitmek için 2 3 gün bekliyim dedimSabah ilk idrarla hcg seviyesi daha yüksek oluyor illaki bugün yapayım derseniz 3 saat sıvı almayın ve idrarınız biriksin o şekilde yapabilirsiniz. Kimyasal gebelik yaşadım adetimden 3 gün sonra kahverengi kanamalar oldu . Sonra düştü zaten
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Adetinizi bekelyin bakalım eğer geçerse bir daha yapın ilk idrarlaDün sabah 2 aynı marka akşam farklı bu sabah farklı 4 ayrı testte aynı ikinci çizgi var ama beyaz
- 11 Ocak 2024
- 237
- 75
- 13
- 22
Akıntı çok mu az mı çoksa doktora gözükün bence az ise bekleyin doğru zamanda geliyor zatebanladım benim tam adet zamanım geldi kahverengi akıntılarım doktora sordum gebelik testi yaptır ddi testler negatif kana gitmek için 2 3 gün bekliyim dedim
- 27 Eylül 2018
- 128
- 22
- 98
- 30
akıntım dün bitti bugün de normal beyaz akıntı devam ediyor anlamadım gitti yaaAkıntı çok mu az mı çoksa doktora gözükün bence az ise bekleyin doğru zamanda geliyor zateb