hamile miyim acil yardım

Bak çocugum sürtüşmeyi sevişmeyi biliyosun evlilik disi beraberlik yasiyosun bide kizlik çizilmedi demeyide biliyosun zevk suyunu da biliyosun ella kullanmayida biliyosun e her b.ktan haberin var hamile olup olmadiginimi bilmiyosun ne yapacagıni bu haltı yemeden önce düşnseydin ya:sinirli::sinirli:....
ablacım azar işitmek için açmadım ki konuyu ya :( bilseydim yazmazdım ki tek istediğim yardım

ablacım azar işitmek için açmadım ki konuyu ya :KK43: bilseydim yazmazdım ki tek istediğim yardım
Bu konuda anan baban yardim edermiydi sana yardm istiyebilirmiydin ailenden tabiki hayir niye çünkü yanlış işler pesindesin ne yardimi istiyon evladim hamileysen ne b.k yiycen oglan seni almazsa ne b.k yiycen okuluna gitsene edebinle millet sınav kazanmanin derdinde senin konuştugun şeylere bak tövbe tövbeeeee...

burda 2 kişi net konuşmuş ya ablacım hamile gibisinden psikolojimi çok etkiledi ya moralimi bozdu açıkcası hamile değilimdir demi abla?yani birlikte bile olmadık sadece zevk suyundan şüphelendiğimiz için aldım ilacı o ilacın etkisi değil midir bu?zevk suyuda tam içime gelmedi yani üstüne gelmiştir sürtünme oldu sonuçta sadece
Yok yok kafana.takma.sen ama.bi daha da boyle birsey yapma hemen tovbe et emin ol evlendigin zaman cok pisman olursun

Back