hamile miyim acil yardım

anonymous334

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
16
0
1
39
merhaba 3 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik içime boşalmadı üstümede boşalmadı ama zevk suyu gelmiş ve biraz araştırdım bu yüzdende hamile kalınabiliyormuş bizde önlem olarak nolur nolmaz diye ella ilacından kullandık yani ertesi gün hapı 18-19 saat içinde ilacı içtim adetim 27 28 gibi olurdu 4 gün aksadı ve normalinden fazla kahverengi akıntı oldu ama kanamamda çok az sizce hamile miyim yoksa ella içtiğim için mi böyle oldu? çok korkuyorum biri detaylı açıklayabilir mi?

18 saat çok geç ayrıca 4 gün sarkma normal değil hamile olabilirsin gebelik testi al ya da iyoce emin olmak için kan testi yaptır

Hamilesin. Kan testi yaptr . Bende hamileyim bnde de kahverengi akintim oldu ve çoğu arkadaşımda da bu oldu

5 gün içinde içilince etki ediyormuş ella ve erkek arkadaşım içime boşalmadı böyle bi durumda olmadı sadece sürtünme oldu geldiyse zevk suyu geldi emin misiniz bu durumdan?ella'da 1 hafta adet gecikmesi bile oluyormuş yani

Hamilesin. Kan testi yaptr . Bende hamileyim bnde de kahverengi akintim oldu ve çoğu arkadaşımda da bu oldu
Allah bağışlasın.. Ya ben ella ilacını içtim ama erkek arkadaşımda ilişki sırasında hiç boşalmadı sadece zevk suyu gelmiş olabilir o yüzden ella ilacını içtim etkilerinde adet aksaması falan var emin misiniz bu durumdan

Allah bağışlasın.. Ya ben ella ilacını içtim ama erkek arkadaşımda ilişki sırasında hiç boşalmadı sadece zevk suyu gelmiş olabilir o yüzden ella ilacını içtim etkilerinde adet aksaması falan var emin misiniz bu durumdan
Eminim değilim de . Madem korkuyorsun ozaman neden böyle bişey yapıyorsun

Aferin kiz sana guzel dedin
ya burası insanları ezme sitesi değil ben burda sorumun cevabını insanlardan duymak istiyorum böyle ezmeyin be büyüğümsünüz her insanın yaptığı hatalar olacaktır sizinde vardır benimkide buymuş ben sadece cevap istiyorum

ya burası insanları ezme sitesi değil ben burda sorumun cevabını insanlardan duymak istiyorum böyle ezmeyin be büyüğümsünüz her insanın yaptığı hatalar olacaktır sizinde vardır benimkide buymuş ben sadece cevap istiyorum
Canim benim ben seni ezmek tabikidr istemem . insallah yanlisindan donersin herkesin tabikide hatasi var ama bu korkuya degermiydi yani degmez bence iki dakikalik heves . insallah evlenirsiniz de ondan sonra cocugunuz olur

Canim benim ben seni ezmek tabikidr istemem . insallah yanlisindan donersin herkesin tabikide hatasi var ama bu korkuya degermiydi yani degmez bence iki dakikalik heves . insallah evlenirsiniz de ondan sonra cocugunuz olur
Amin ablacım.. teşekkür ederim.. bizimde düşüncemiz evlenmek tabikide inşallah evlendikten sonra çocuğumuz olur.Senin görüşün ney peki sence hamile miyim ablacım?

Yok canim sanmiyorum bi test alsana kafan rahatlar ama hic sanmiyorum olacaginj
Amin ablacım.. teşekkür ederim.. bizimde düşüncemiz evlenmek tabikide inşallah evlendikten sonra çocuğumuz olur.Senin görüşün ney peki sence hamile miyim ablacım?

Yok canim sanmiyorum bi test alsana kafan rahatlar ama hic sanmiyorum olacaginj
burda 2 kişi net konuşmuş ya ablacım hamile gibisinden psikolojimi çok etkiledi ya moralimi bozdu açıkcası hamile değilimdir demi abla?yani birlikte bile olmadık sadece zevk suyundan şüphelendiğimiz için aldım ilacı o ilacın etkisi değil midir bu?zevk suyuda tam içime gelmedi yani üstüne gelmiştir sürtünme oldu sonuçta sadece

merhaba 3 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik içime boşalmadı üstümede boşalmadı ama zevk suyu gelmiş ve biraz araştırdım bu yüzdende hamile kalınabiliyormuş bizde önlem olarak nolur nolmaz diye ella ilacından kullandık yani ertesi gün hapı 18-19 saat içinde ilacı içtim adetim 27 28 gibi olurdu 4 gün aksadı ve normalinden fazla kahverengi akıntı oldu ama kanamamda çok az sizce hamile miyim yoksa ella içtiğim için mi böyle oldu? çok korkuyorum biri detaylı açıklayabilir mi?
Sürtünme yoluyla birlikte olmak içine boşalmamasi ne demen kizlik duruyomu demek istiyon acaba?????yaş kaçti?

kızlık duruyor ablacım yaşım 18
yaşını 30 olarak kaydettiginden ve cevap olarakta 18 dediginden yola çikarak evladim daha kücuk bi yaşta oldugun kanısina varıyorum..hamile olabilirsin evet ihtimal var hiçbir koruma yöntemi yuzde yüz degildir...

Benim o ilacı hemen içip ikiz gebelik yaşayan evli bi arkadaşım vardı. Eğer hamileysen 4 gün geçmeyle kanda çok rahat çıkar. Bazı kişilerde eczaneden alınan testlerde bile çıkıyor. Kadın doğum doktorları bile tahlilsiz net konuşamazken bizden ne söylememizi bekliyorsun anlamadım

Benim o ilacı hemen içip ikiz gebelik yaşayan evli bi arkadaşım vardı. Eğer hamileysen 4 gün geçmeyle kanda çok rahat çıkar. Bazı kişilerde eczaneden alınan testlerde bile çıkıyor. Kadın doğum doktorları bile tahlilsiz net konuşamazken bizden ne söylememizi bekliyorsun anlamadım
bilen biri varsa doktor falan ya da daha önce yaşamış biri yardımcı olabilir diye düşündüm ne yapacağımı bilmiyorumda

Bak çocugum sürtüşmeyi sevişmeyi biliyosun evlilik disi beraberlik yasiyosun bide kizlik çizilmedi demeyide biliyosun zevk suyunu da biliyosun ella kullanmayida biliyosun e her b.ktan haberin var hamile olup olmadiginimi bilmiyosun ne yapacagıni bu haltı yemeden önce düşnseydin ya:sinirli::sinirli:....

Back