• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim? acil yardım :/

ecemugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
26
3
38
34
merhabalar arkadaşlar ben 2 aylık evliyim bi bebiş istiyoruz düzenli bir ilişkimiz var yaklaşık iki haftadır bi takım belirtiler var sanki 4 gün boyunca çok kötü midem bulandı sonra geçti ama hala çok az yiyorum yiyemiyorum fazla karnımdada 3 gündür çok kötü şişlik var ve göğüslerimde büyüme ve elleyince acıyor adetime 1 hafta var test yapmam için erkenmi bunlar belirti mi? :2:

merhabalar arkadaşlar ben 2 aylık evliyim bi bebiş istiyoruz düzenli bir ilişkimiz var yaklaşık iki haftadır bi takım belirtiler var sanki 4 gün boyunca çok kötü midem bulandı sonra geçti ama hala çok az yiyorum yiyemiyorum fazla karnımdada 3 gündür çok kötü şişlik var ve göğüslerimde büyüme ve elleyince acıyor adetime 1 hafta var test yapmam için erkenmi bunlar belirti mi? :2:
canım adetine 1 hafta varken bu kadar belirti yaşıyor olmamalısın biraz psikolojik olabilir ama bazen doğruyuda gösteriyor kaç güne bir adet oluyorsun adetlerin düzenliyse ve tam bir hafta varsa bir kaç gün sonra kandan baktırırsan çıkabilir

düzenli çok şükür 30 günde bir oluyorum geçen ay 21 kasımda olmuştum ama bilemedim ne yapsam :(

Mide bulantisi bas donmedi vs gibi hicbir belirti adet doneminden once kendini gostermez ilkbelirtiler adet belirtisi gibi gelir adet olmana yakingoguslern hassaslasiyorsa genelde geneligin ilk belirtiside ayni olur bu senepten ayirt edemexsin adetten onceki belirtiler 1. Idrar yogunlasir ve koyulasir 2. Uyku istegi artiyo bu ikisi genel belirti herkesin ayni olmaz ama mide bulantisi flan 7-8 haftalarda basliyor son olarak idrar testi icin erken daha gebe olsan bile negatif cikma ihtimali var kanda da cikmaz daha adet gununden 1 yada 2 gun once silikte olsa cikabilir 21inde ise 19 - 20 gibi test yspabilirsb benim adet gunum gelmeden cok silik olarak cikmisti insallah bebis ordadir :) cok zor bi donem gebelik ama cok keyii

Back