• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??? (acil yardım edin)

cookiepie7774

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
3
0
16
Merhaba, regl olmam gereken zamandan 1 gün önce yani geçen hafta cuma günü kıyafet olmadan sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve boşalma olmadı ama reglim 4 gün gecikti. Hamile olma olasılığım var mı? Hap kullanmadım.

Geç yumurtlama olduysa olabilir ama düşük ihtimal. İlişkiden 15 gün sonra hala adet olmadıysan test yapabilirsin.

Boşalma olmasıysa spermleri telepatik yollardan mı aldın bacım.
1 sene korunmadan uğraştım olmadı da böyle mi olacak. Stresten reglini geciktiriyorsun.

ciddi bir şey soruyorum neden dalga geçtin
ilişkide bilgin var ama regle 1 gün kala yumurtlama ihtimalinin çok çok düşük olduğuna, yumurtlasan bile boşalmadan ve tam ilişki bile olmadan çocuk olmayacağına dair bilgin yok. hepsini geçtim biz ne yapabiliriz? çok stres yaptıysan kan testi yaptır öğren. çocuğun olması böyle kolay bişey değil.

ilişkide bilgin var ama regle 1 gün kala yumurtlama ihtimalinin çok çok düşük olduğuna, yumurtlasan bile boşalmadan ve tam ilişki bile olmadan çocuk olmayacağına dair bilgin yok. hepsini geçtim biz ne yapabiliriz? çok stres yaptıysan kan testi yaptır öğren. çocuğun olması böyle kolay bişey değil.
Bak ben bu dediklerini biliyorum zaten bütün kadınlar bilir sadece düşünce istedim ondan bahsetmiyorum ama senin en başta düzgünce cevap vermek yerine neden dalga geçer gibi cevap verdiğini anlamadım. Bence cevap olsun diye cevap yazmamalısın.

Bak ben bu dediklerini biliyorum zaten bütün kadınlar bilir sadece düşünce istedim ondan bahsetmiyorum ama senin en başta düzgünce cevap vermek yerine neden dalga geçer gibi cevap verdiğini anlamadım. Bence cevap olsun diye cevap yazmamalısın.
yeni üyesin, ilk mesajın, cinsellikle ilgili konu açmışsın üstelik saçma sapan. burda bunlardan çok gördük :)

Back