- 24 Aralık 2024
- 9
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi didemdidem00
Hamile olsaydın ufakta olsa bir değer çıkardı bence
Hamile olsaydın ufakta olsa bir değer çıkardı bena
Ama daha bugün adet oldumOlsaydı kanda çıkardı canım
27 günde 1 oluyorumHamile kalırsın önce sakin ol. Çok büyük bir kısım kadın ilk denemede hamile kalmaz zaten. Adet günü verilen teste geç döllenme olmadıgı sürece genelik gözükür. Geç döllenme genelde adet döngüsü 28 günün sütünd eolan kişilerde oluyor. Arkadaş çevremden biliyorum.
Döllenmeden 10-11 gün sonra kanda çıkıyor senin ilişki üzerinden kaç gün geçtiAma daha bugün adet oldumerken değil mi kan testi için falan 5 gün sonra daha net olmaz mı
13Döllenmeden 10-11 gün sonra kanda çıkıyor senin ilişki üzerinden kaç gün geçti
Üzülme hemen diğer ay Allah nasip eder inşallah stres yaparsan belki regl ondan da gecikmistir
Üzülme hemen diğer ay Allah nasip eder inşallah stres yaparsan belki regl ondan da gecikmisolabilir
Amin inşallah teşekkür ederimÜzülme hemen diğer ay Allah nasip eder inşallah stres yaparsan belki regl ondan da gecikmistir
Çok erken biraz daha bekleARKADAŞLAR MERHABA .
Bi sorum olacaktı... 24 yaşındayım.
Geçen adet dönemimden sonra ilk defa korunmasız ilişkiye girdik. Tabii adet günüme gelmeden 2-3 gün öncesi test yaptım ama negatifti. BUGÜN ADET GÜNÜM . Ama adet olmadım. Dün ve bugün gün boyu bacağım kasıklarım ağrıdı. Ama dediğim gibi adet olmadım. Bugün kan testi vermeye gittim negatifti... sizce erken diye mi çıkmadıhamile kalmak istiyorum . Ayrıca adet dönemi ağrıları ağrılarım var hala... Ne düşünüyorsunuz.