- 4 Ocak 2023
- 130
- 9
- 26
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Kızlar gebelik testi yaptım böyle silik cıktı ben mi yanlış görüyorum ovülasyon testim sanki negatif gibi ama gebelik varmı sizce regle 6 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
FreellyHamilelik testinin markası ne canım?
Yaptım ama çok az cıktı biraz zor gözüküyorBu sabah bidaha yap kalktinda
Yani bilmiyorum ayın 5inde çok ağrı çektim ben çatlama olmuştur diye düşündüm başka günde ağrı yaşamadımCanım başka bir postta ovulasyon testini gördüm de 7 ocakta çatlama görmüşsün. Yani ilişkinin üzerinden 5 gün geçmiş, bu kadar erken çıkmaz diye biliyorum. En az 10-12 gün geçmesi lazım.
Sizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..Yani bilmiyorum ayın 5inde çok ağrı çektim ben çatlama olmuştur diye düşündüm başka günde ağrı yaşamadım
Reglim 18indeSizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..
14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyorSizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..
Canım şimdi şöyle, teste göre 7sinde çatlama olmuş. O gün ilişki yaşadıysan hamilelik ihtimali yüksek. 7'sinden itibaren 11-12 gün sayarsın testi öyle yaparsın daha güvenli olur. O da regl olacağın güne denk geliyor. Ha belki de testin doğrudur, ama bu kadar erken hele ki idrarda ben denk gelmedim. Gelirse bizim için de ilginç olur14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyor
Tamam ama testleriniz öyle demiyor ben onu demek istedim. Tarihten geriye gelmeyeceksiniz, çatlama tarihinden 14 ileri gideceksiniz en doğrusu budur regl tarihi hesaplamak için. Yani siz 18i diyorsunuz ama testlerinize göre 18inde olmayacaksınız geciktim sanacaksınız ama aslında 21ine denk geliyor çatlama gününe göre hesap yaparsak bunu anlatmak istedim.14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyor
Bazen 1gün önce bazen 1gün sonra değişiyorReglin düzenli mi? Kaç günde bir regl oluyorsun?
Bilmiyorum belki test yanlıştırCanım şimdi şöyle, teste göre 7sinde çatlama olmuş. O gün ilişki yaşadıysan hamilelik ihtimali yüksek. 7'sinden itibaren 11-12 gün sayarsın testi öyle yaparsın daha güvenli olur. O da regl olacağın güne denk geliyor. Ha belki de testin doğrudur, ama bu kadar erken hele ki idrarda ben denk gelmedim. Gelirse bizim için de ilginç olur![]()
Anladım haftaya falan yapsam olurmu kiTamam ama testleriniz öyle demiyor ben onu demek istedim. Tarihten geriye gelmeyeceksiniz, çatlama tarihinden 14 ileri gideceksiniz en doğrusu budur regl tarihi hesaplamak için. Yani siz 18i diyorsunuz ama testlerinize göre 18inde olmayacaksınız geciktim sanacaksınız ama aslında 21ine denk geliyor çatlama gününe göre hesap yaparsak bunu anlatmak istedim.
Ben 16aralıkta oldum en sonMesela ben de çatlama olarak sizinle birebir aynı gündeyim. 25 aralıkta regl olmuştum en son. 6 ocakta pik oldu testim 7 ocakta da çatlama oldu. Buna göre beklenen adet tarihim 7 ocak+ 14 gün = 21 ocak
Valla ben catlama 7sinde oldu diye 17sinden sonra yapmaya başlıcam hayırlısı bakalım yani 10 gün geçmiş olsun diye bekliyorum..Anladım haftaya falan yapsam olurmu ki
O zaman ya sizin döngünüz daha uzun mesela bana göre, ya da geç yumurtlama görmüş olabilirsiniz ama test yaptığınız için hani yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunuyor normal şartlarda.. Sizin testlerinize göre konuşuyorum yani farklı bir durum olduysa bilemiyorum :)Ben 16aralıkta oldum en son