- 4 Ocak 2023
- 116
- 9
- 26
- 21
- Konu Sahibi moonlightx34
Kızlar gebelik testi yaptım böyle silik cıktı ben mi yanlış görüyorum ovülasyon testim sanki negatif gibi ama gebelik varmı sizce regle 6 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FreellyHamilelik testinin markası ne canım?
Yaptım ama çok az cıktı biraz zor gözüküyorBu sabah bidaha yap kalktinda
Yani bilmiyorum ayın 5inde çok ağrı çektim ben çatlama olmuştur diye düşündüm başka günde ağrı yaşamadımCanım başka bir postta ovulasyon testini gördüm de 7 ocakta çatlama görmüşsün. Yani ilişkinin üzerinden 5 gün geçmiş, bu kadar erken çıkmaz diye biliyorum. En az 10-12 gün geçmesi lazım.
Sizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..Yani bilmiyorum ayın 5inde çok ağrı çektim ben çatlama olmuştur diye düşündüm başka günde ağrı yaşamadım
Reglim 18indeSizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..
14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyorSizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..
Canım şimdi şöyle, teste göre 7sinde çatlama olmuş. O gün ilişki yaşadıysan hamilelik ihtimali yüksek. 7'sinden itibaren 11-12 gün sayarsın testi öyle yaparsın daha güvenli olur. O da regl olacağın güne denk geliyor. Ha belki de testin doğrudur, ama bu kadar erken hele ki idrarda ben denk gelmedim. Gelirse bizim için de ilginç olur14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyor