• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?Acil bakın kızlar

moonlightx34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
116
9
26
21
Kızlar gebelik testi yaptım böyle silik cıktı ben mi yanlış görüyorum ovülasyon testim sanki negatif gibi ama gebelik varmı sizce regle 6 gün var

Eklentiler

• IMG_1734.jpeg
    IMG_1734.jpeg
    246,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_1735.jpeg
    IMG_1735.jpeg
    224,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1730.jpeg
    IMG_1730.jpeg
    118,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1738.jpeg
    IMG_1738.jpeg
    119,9 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_1742.jpeg
    IMG_1742.jpeg
    88,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_1740.jpeg
    IMG_1740.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 22
Canım başka bir postta ovulasyon testini gördüm de 7 ocakta çatlama görmüşsün. Yani ilişkinin üzerinden 5 gün geçmiş, bu kadar erken çıkmaz diye biliyorum. En az 10-12 gün geçmesi lazım.

Canım başka bir postta ovulasyon testini gördüm de 7 ocakta çatlama görmüşsün. Yani ilişkinin üzerinden 5 gün geçmiş, bu kadar erken çıkmaz diye biliyorum. En az 10-12 gün geçmesi lazım.
Yani bilmiyorum ayın 5inde çok ağrı çektim ben çatlama olmuştur diye düşündüm başka günde ağrı yaşamadım

Yani bilmiyorum ayın 5inde çok ağrı çektim ben çatlama olmuştur diye düşündüm başka günde ağrı yaşamadım
Sizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..

Sizin başka attığınız Bi postta LH testleriniz var o testlere göre sizin çatlamanız 7sinde olmuş görünüyor. Dediğim gibi attığınız TESTLERE göre. Yani 5 gün olmuş anlama şansınız bu sürede yok diye düşünüyorum. Ayrıca 7sinde çatlama olunca 14 gün sonra regl olmanız gerek..
Reglim 18inde

14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyor

14 gün önce sayarsak ayın 5ine geliyor
Canım şimdi şöyle, teste göre 7sinde çatlama olmuş. O gün ilişki yaşadıysan hamilelik ihtimali yüksek. 7'sinden itibaren 11-12 gün sayarsın testi öyle yaparsın daha güvenli olur. O da regl olacağın güne denk geliyor. Ha belki de testin doğrudur, ama bu kadar erken hele ki idrarda ben denk gelmedim. Gelirse bizim için de ilginç olur ☺️

Back