- 30 Nisan 2019
- 1.523
- 2.226
- 133
- Konu Sahibi turkanimsi
-
Canım en iyisi adet gününü beklemek benim günüm bugün dü olmadım şiddetli kasık ağrım var göğüs hassasiyeti var sbah test yaptım negatif benimdeİnşallah hamilesindir canım bende 1.5 yıldır bekliyorum Kızlar merhabalar bende gebelik bekliyorum adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama geçen hafta wcye çıkamıyodum kahve leke gelmişti iki gün sonra inanıllmaz kasık ağrım var bugünde adet ağrısı gibi karnım ağrıyo ve kasık ağrım var halsizlik hafif baş dönmesi de var ama negatif çıktı belirti olabilirmi erken gebelik testi yaptım ama adetime 4 gün var belli olurmu hemen
Bende bugün yaptım negatiftiCanım en iyisi adet gününü beklemek benim günüm bugün dü olmadım şiddetli kasık ağrım var göğüs hassasiyeti var sbah test yaptım negatif benimde
Anlamadım hamile olan kim acabaoyanın modelini bana atsana yabu arada hamilesin tebrikler canım
Adet olmuyana kdar umut vardır demekBende bugün yaptım negatifti
İnşallah hamileyizdir tatlımAdet olmuyana kdar umut vardır demek
İnşallah canım kısmet bakalımİnşallah hamileyizdir tatlım
konu sahibi başka kim olacakAnlamadım hamile olan kim acaba
Komidin danteli kız o, oya değiloyanın modelini bana atsana yabu arada hamilesin tebrikler canım
Canım benim başlığımın altını işgal edince üzerine alınman biraz yersiz olduAnlamadım hamile olan kim acaba
Bırda gebelik bekleye umutlana tek sen değşlsinnnCanım benim başlığımın altını işgal edince üzerine alınman biraz yersiz oldu
düşün o kadar uzağım yani örgü işlerineKomidin danteli kız o, oya değil
Ayrıcaaa teşekkür ederim ama ben inanmıyorum gebe olduğuma
Tamam da kendine konu açabilirsin o yüzden dedim.Bırda gebelik bekleye umutlana tek sen değşlsinnn
İdrar testi güvenli değil diyor herkes. İdrarda pozitif görüp de kanda negatif sonucu olan çok kişi varmış.düşün o kadar uzağım yani örgü işlerine
Neden inanmıyorsun ki? Pozitif çıkmış işte bir sıkıntı mı var ki
ama herkes de bu pozitifi göremiyor canım. Ben senin yerinde olsam seke seke kan testine giderimİdrar testi güvenli değil diyor herkes. İdrarda pozitif görüp de kanda negatif sonucu olan çok kişi varmış.
Bakalım bir kaç gün geçsin giderim herhaldeama herkes de bu pozitifi göremiyor canım. Ben senin yerinde olsam seke seke kan testine giderim
Canım merhaba konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama inşallah görürsün mesajımı. Negatif çıktı sabah demişsin daha sonrasında adet oldunmu? Hamişmisin yaniCanım en iyisi adet gününü beklemek benim günüm bugün dü olmadım şiddetli kasık ağrım var göğüs hassasiyeti var sbah test yaptım negatif benimde
Merhaba canım evet adet olmuştum 23 aralık adetim başlangıç tarihiydi ama 23 ocakta adeti bekliyodum 4 gün gecikmeyle test yapıp pozitif gördüm 7 +6 gün kalp atışını duydum çok şükür darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah RabbimCanım merhaba konunun üzerinden biraz zaman geçmiş ama inşallah görürsün mesajımı. Negatif çıktı sabah demişsin daha sonrasında adet oldunmu? Hamişmisin yani
Canım çok teşekkür ederim yorumun için bebişin hayırlı olsun umarım saglıklıca alırsın kucağınaMerhaba canım evet adet olmuştum 23 aralık adetim başlangıç tarihiydi ama 23 ocakta adeti bekliyodum 4 gün gecikmeyle test yapıp pozitif gördüm 7 +6 gün kalp atışını duydum çok şükür darısı isteyen herkese nasip etsin inşallah Rabbim❤
Rica ederim canım amin inşallahCanım çok teşekkür ederim yorumun için bebişin hayırlı olsun umarım saglıklıca alırsın kucağına ☺ bende gecikmenin üçüncü günündeyim bu sabah test yaptım negatif hiç gecikmeyen adetim gecikti acaba diyorum bende bekliycem artık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?