- Konu Sahibi xxxcrazyxxx
-
arkadaşlar hasta olmama birkaç gün vardı ve erkek arkadaşımla beraber olduk sanırım içime boşaldı ona soruyorum emin değil bilmiyorum olmuş olabilir diyor.şimdi ise göğüslerim ağırmasına rağmen hasta olamıyorum aradan 3 gün geçti..napıcam ben ya çok kötü stres oldum
yav amma eleştiri meraklısınız ha 21 yaşındayım...nolur bu konuda bari namus bilmem ne kavramlarına girmeyin
bu arada kızlık zarım bozulmadı yani kanamadım büyük ihtimalle esnektir diye düşünüyorum.peki kızlığım bozulmamasına rağmen hamile kalmış olmam mümkünmüdür?
canım bence önce sakin ol birşeyi birileriyle paylaşırken eleştiriye acık olmalısın ...öncelikle erkek arkadasının durumdan gayet net birşekilde emin oldugunu düşünüyorum acıkca dayanamadım boşaldım diyemiyo sanırım...durumuna gelince hamile oldugunu düşünmüyorum şans değil ama allah yardımcın olmuştur diye düşünüyorum...erkek arkadasınla birlikte olman senin kararın ancak korunmaya en azından dikkat et sıkıntı yaşamamak için belki bu sefer korur rabbim ama basına geldiğinde ( allah korusun) çok üzülürsün aldırsan kurtulursun ama vicdanen kurtulmak kolay olmazz...inşallah değildirsin
pardonda senın namus anlayışın nedır guzelim?he bide senin namusundan kime ne?sadece demem o ki kiymetini bil.daha cok gencsın
erkek arkadaşımı korumaya çalışmıyorum ama onuda anlıyorum enazınden ben sorduğumda emin değilim sana %100 boşalmadım diye garanti veremem diyor çünkü oda ilk defa benimle beraber oldu..farklı birşey olduğunu tahmin edebiliyorum onun içinde
inşallah değilimdir kendi başıma bela almış olurum yoksa erkek arkadaşım korunalım demesine rağmen ilkinde normal olsun diye ısrar eden bendim
bu arada kızlık zarım bozulmadı yani kanamadım büyük ihtimalle esnektir diye düşünüyorum.peki kızlığım bozulmamasına rağmen hamile kalmış olmam mümkünmüdür?
onlardan biri benim kızlık zarım esnekti bunu ewlendikten sonra öğrendm hatta hamile de kaldım we hatta doğumda yaptım sezaryenle..ani hala kızlık zarım duruyo..hamile olabilirsin.kızlık zarı esnek olup hamile kalanlarda var canım..
onlardan biri benim kızlık zarım esnekti bunu ewlendikten sonra öğrendm hatta hamile de kaldım we hatta doğumda yaptım sezaryenle..ani hala kızlık zarım duruyo..hamile olabilirsin.
bugün adet oldum ama hala içimde bir şüphe var :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?