Hamile miyim acaba ?

xxxcrazyxxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2008
197
1
116
Kırklareli
arkadaşlar hasta olmama birkaç gün vardı ve erkek arkadaşımla beraber olduk sanırım içime boşaldı ona soruyorum emin değil bilmiyorum olmuş olabilir diyor.şimdi ise göğüslerim ağırmasına rağmen hasta olamıyorum aradan 3 gün geçti..napıcam ben ya çok kötü stres oldum

ben hamile kaldığımda hemen göğüslerim ağrımıştı 2 çocuğumdada olmuştu.hamile olabilirsin

bu arada kızlık zarım bozulmadı yani kanamadım büyük ihtimalle esnektir diye düşünüyorum.peki kızlığım bozulmamasına rağmen hamile kalmış olmam mümkünmüdür?

yav amma eleştiri meraklısınız ha 21 yaşındayım...nolur bu konuda bari namus bilmem ne kavramlarına girmeyin

Ben namus dedim mi arkadaşım banane senin namusundan senden başka kimseyi ilginlendirmez o korunmazsanız böyle bir sonuçla karşılaşacığınızı bilmeniz lazımdı dedim madem cinsellik yaşayacaksanız bari bilinçli yaşayın.

canım bence önce sakin ol birşeyi birileriyle paylaşırken eleştiriye acık olmalısın ...öncelikle erkek arkadasının durumdan gayet net birşekilde emin oldugunu düşünüyorum acıkca dayanamadım boşaldım diyemiyo sanırım...durumuna gelince hamile oldugunu düşünmüyorum şans değil ama allah yardımcın olmuştur diye düşünüyorum...erkek arkadasınla birlikte olman senin kararın ancak korunmaya en azından dikkat et sıkıntı yaşamamak için belki bu sefer korur rabbim ama basına geldiğinde ( allah korusun) çok üzülürsün aldırsan kurtulursun ama vicdanen kurtulmak kolay olmazz...inşallah değildirsin

pardonda senın namus anlayışın nedır guzelim?he bide senin namusundan kime ne?sadece demem o ki kiymetini bil.daha cok gencsın

erkek arkadaşımı korumaya çalışmıyorum ama onuda anlıyorum enazınden ben sorduğumda emin değilim sana %100 boşalmadım diye garanti veremem diyor çünkü oda ilk defa benimle beraber oldu..farklı birşey olduğunu tahmin edebiliyorum onun içinde
inşallah değilimdir kendi başıma bela almış olurum yoksa erkek arkadaşım korunalım demesine rağmen ilkinde normal olsun diye ısrar eden bendim

pardonda senın namus anlayışın nedır guzelim?he bide senin namusundan kime ne?sadece demem o ki kiymetini bil.daha cok gencsın

cok haklısın oyacım dediğin gbi genç insan zamanla anlar kaybettiklerinin değerini...üstüne gitmeyelim bnce hamile olma ihtimaliyle strese girmiş olabilir

inşallah hamile değildirsin seni yargılamaya kimsenin hakkı yok ancak bn o bebişe üzülürüm bunları zamanla gerçekten çok ii anlayacaksın kimse senden kıymetli değil ve hiçbir sevdiğimiz bizimle beraber mezara girmeyek o yüzden kimseye güvenme kendini her zman kendin koru ve ilk deneyimini inşallah hep iyiki diyerek hatırlma şansın olur keşke demeni asla istemem ama keşke olmasaydı diyeceksin birgün...yinede üzme kendini adetin geçince test yap ve testi saklama at !! yakalanma olurmu

bu arada kızlık zarım bozulmadı yani kanamadım büyük ihtimalle esnektir diye düşünüyorum.peki kızlığım bozulmamasına rağmen hamile kalmış olmam mümkünmüdür?

:))) Bunu bile sorabildiğine göre aceleci davranmışsın...
Vajinaya sperm değmesi ile bile hamile kalınabilir zara bakmaz bunlar...

biz neler çekiyoruz sevdiğimiz adamla birlikte olalım diye.. sen "ilkinde korunmayalım" diyecek kadar rahatsın.. allah akıl fikir versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…