Hamile miyim acaba

rumeysasrcn26

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
29
7
1
21
Ya hamile miyim acaba 12 sinde lekelenme oldu 2 gün sürdü sonra cuma test yaptım da negatif çıktı adet olmadim hala ve karnım çok ağrıyor mide bulantısı 2 defa falan oldu gece test yapsam şimdi belli olurmu yoksa bir iki gundaha bekleyip Perşembe mi yapayim

Benim de takvime göre bat 28 i. Yunurtlama yine takvime göre 14ü. Ama ben 12sinde yunurtladım sanırım çünkü lekelenme oldu. Bir de bu sefer çok garipti hem 12sinde lekelenme oldu hem de 14ünde. Normalde lekelenme olunca yumurtladığımı düşünüyordum. Ama bu sefer 3 - 4 gün lekelenme oldu. Hani öyle az da gelmedi iç çamaşırıma bulaştı biraz. Bugün de sağ kasığım ve belim ağrıyor. Her ay diyorum bu sefer vücudumu dinlemicem ama yine dinliyorum.

İki tane aldım birde birini dün uaptim boş çıktı çizgi olmadı bunda da olmadı yarışı sadece acaba kan versem yarın cikarmi bilginiz varmi
Gidip kan vermek kolayındaysa gidip ver ama bence birkaç gün daha bekle. Ben ilk denemede hamile kalmıştım ama malesef kimyasal gebelik oldu. Bir hafta geçti adetimden sonra adet oldum. O yüzden ben 2 hafta geçikene kadar test mest yapmicam

Bende adetim 2 gün gecitki nazende düzensiz oluyor ama 7 gün öncede lekelenme oldu 2 gün sürdü bendeoyleyim malesef

Evet zaten sağlık ocağı yakın bakam bı vereyim inşallah iyi haberle dönerim ya en iyisi beklemek gerçekten düşün düşün çıldırdım resmen karın ağrısı çekiyorum 3 gündür baya yanıltiyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…