Hamile miyim acaba

nihalozer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
4
2
1
26
Öncelikle ilk defa burayı kullanıyorum bilmediğim için soruyorum. 1 yıldır evliyim 10 Şubat adet olacağım . 27 Ocak yumurtlama dönemi en yüksek olduğu günde birliktelik oldu O günden 3 gün sonra kadar adet sancısı şeklinde inanılmaz ağrılarım oldu resmen nefesim kesilecek kadar . adete on gün önce başlamistiı sağ kasıkta bir huzursuzluk yaklaşık iki üç gün sürdü ama lekelenme olmadı iki gündür gribim ve ilk grip olmadan önce eklemlerim belim bacaklarım her yerim sızladı şuan basım çatlıyor göğsümde hafif bı sancı . Şiddetli öksürük ama tabi ara ara kasikta batmalar . İştahta azalma . Kokuda bı tık hassasiyet var sürekli uyku hali yorgunluk. Kusma yok akıntım sürekli sıvı ve biraz şeffaf tarzı geliyor . Direncim aşırı düşük ve adetime şuan beş gün var . Ve birliktelik sonrası şuan 9 günüm İlk defa bu duyguları yaşıyorum evet adet sancısına benziyor ama ben adet olacağım zaman hiç ağrım olmaz . Bilmediğim için soruyorum acaba böyle şikayetler varken hamilemiyim diye dusunmelimiyim yada benim kuruntu ettim yada psikolojik olabilirmi yardımcı olur musunuz

merhaba yani gebelik ve adet döngüsünde olan hassasiyetler birbirne çok yakın. O yüzdem ayırt etmekte çok zor. Ta ki adet geçene kadar adet geçikirse test yaptırmalısınız kan veya idrar.. idrar testi yanıltıcı olabiliyor o yüzden kan testi garantili net olur.

Ayrıca kendi bedenini kimseninkiyle kıyaslamamalısın herkesin bünyesi çok farklı her hamile kadının midesi bulanmadığı gibi sancı da cekmiyo olabilir.

Yada adet olan kadınların çoğu sancı ceker bazısı cekmez örneğin benim şikayetlerim adete 10 gün kala başlar bunlardan biri feci şekilde göğüs ağrısı mide bulantısı fakat bu ay belirti vermeden adetim başladı.
( göğüs ağrısı vardı sadece)

Beklemelisin adet gecince de anlarsın zaten evlenince de hormonlar baya bi değişiyo açıkcası takip et mutlaka olup olmadığnı öğrenirsn inş vardır

Çok teşekkür ederim inşallah haklısınız 5 gün kaldı adetime biraz daha bekleyeyim inşallah vardır peki yinede kendimi korumalı mıyım yani belki vardır diye şimdi gribim her hangi ilaç kullanmadım ama dikkat etmeliyim dimi .inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder ya

Amin inşallah yani korumalımıyım derken anlamadım ama gripten dolayı ilaç için diyosan dikkatli ol tabi omega3 b12 d vitamin iç adet olursan gebelik yoksa inositol takviyesi al kullan adetken yumurtalar olgunlaşmaya başlıyo yumurtlamaya felan iyi geliyo gebeliği destekler

Evet evet gripten dolayı demiştim teşekkür ederim çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…