Öncelikle ilk defa burayı kullanıyorum bilmediğim için soruyorum. 1 yıldır evliyim 10 Şubat adet olacağım . 27 Ocak yumurtlama dönemi en yüksek olduğu günde birliktelik oldu O günden 3 gün sonra kadar adet sancısı şeklinde inanılmaz ağrılarım oldu resmen nefesim kesilecek kadar . adete on gün önce başlamistiı sağ kasıkta bir huzursuzluk yaklaşık iki üç gün sürdü ama lekelenme olmadı iki gündür gribim ve ilk grip olmadan önce eklemlerim belim bacaklarım her yerim sızladı şuan basım çatlıyor göğsümde hafif bı sancı . Şiddetli öksürük ama tabi ara ara kasikta batmalar . İştahta azalma . Kokuda bı tık hassasiyet var sürekli uyku hali yorgunluk. Kusma yok akıntım sürekli sıvı ve biraz şeffaf tarzı geliyor . Direncim aşırı düşük ve adetime şuan beş gün var . Ve birliktelik sonrası şuan 9 günüm İlk defa bu duyguları yaşıyorum evet adet sancısına benziyor ama ben adet olacağım zaman hiç ağrım olmaz . Bilmediğim için soruyorum acaba böyle şikayetler varken hamilemiyim diye dusunmelimiyim yada benim kuruntu ettim yada psikolojik olabilirmi yardımcı olur musunuz