• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİM ACABA

MK61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
14
2
1
28
Merhaba hanımlar siteye yeni üyeyim .
Ayrıca 4 aylık evliyim . Kac aydır cocuk deniyoruz olmuyor .Bu ay yumurtlama haftamın 5 günü iliskiye girdik . Gaz, geğirme,kollarımda ve omuzlarımda ağrı . Bi kez baş agrisi ve bel agrisi , kusma istegi var ama kusamiyom belimde çok hafif agrı , kabızlık. Bi kac gün sık idrara çıkıyodum o da geçti .Ara ara karnımda agrı oluyor .Koyu kıvamda akıntım vardı sonra şeffaf oldu o da bitti şuan kuruyum.Adetime 3 gün kala gögüslerim de sızı başladi ve şisti . Belirtileri hamileliğe yormak istiyorum inşallah.

Daha yeni evlenmişsiniz. 4 aydır bile deneseniz erken daha. Stres olmadan denemeye devam edin. Tabii önce doktor kontrolü şart.

Belirtilere gelince gebelik ile ilgisi olabilir de hiç olmayabilir de. Zaten 3 gün kalmış adetinize. Merakınızı gidermek için kan testi verip netleştirebilirsiniz.

Belirtiler hamile olduğumun kanıtıydı fakat düşük yaptım sebebini bilmiyorum hiçbir doktor doğru dürüst bilgilendirip ilgilenmedi .Bitek Eşimin aile hekimligindeki ebe hanımdan güzel tavsiyeler aldım .

Back