• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim acaba bilgilendirir misiniz?

madame wuu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
216
237
23
Merhabalar, sonunda bu soruyu sormak için üye oldum :KK24:
geçen ay aralık'ın 7sinde son adetimi gördüm ve bitiminde yumurtlama döneminin olduğu hafta ilişkiye girdik 3-4 kez -geri çekilmeyle korunuyoruz-.
Normal şartlarda bu ayın 3 hatta 2sinde adet görmem gerekiyordu ama daha önceleri hiç gecikme yaşamamama rağmen 2-3 gün gecikti kanamam. Dün eczanede satılan testlerden aldım 5 TL'lik bir şey ama ikinci çizgi çıkmadı 5 dakika sonra attım testi.
sağ kasığımda ara ara hafif bir sızı var ve henüz adet belirtilerimi yaşamıyorum. çok mu erken yapmışım testi? ümitlenmek için erken mi? sizce hamile olabilir miyim? :21:

Canim insallah hamilesindir bu isler cok karisik isler en kesin sonuc kan testi adeti gecikmeden test yapip cift cizgi goren var ben iki cocugumda da okadar cok idrar testi yaptimki kesinlikle ikinci cizgiyi goremedim birinde kanda cikti digerinde ultrasonda gorduk onun icin icinde supelerin varsa kan testi yaptir yada kadin doguma git insallah rabbim kucagini doldursun

Canim insallah hamilesindir bu isler cok karisik isler en kesin sonuc kan testi adeti gecikmeden test yapip cift cizgi goren var ben iki cocugumda da okadar cok idrar testi yaptimki kesinlikle ikinci cizgiyi goremedim birinde kanda cikti digerinde ultrasonda gorduk onun icin icinde supelerin varsa kan testi yaptir yada kadin doguma git insallah rabbim kucagini doldursun
daha 9 aylık evliyim, eşimle erken diyorduk ama sürpriz oldu bize bu gecikme. aslında gecikme olduğundan beri içimde acaip bir istek var, inşallah hamileyimdir. Allah kimseye aratmasın. çok teşekkür ederim :KK200:

Merhabalar, sonunda bu soruyu sormak için üye oldum :KK24:
geçen ay aralık'ın 7sinde son adetimi gördüm ve bitiminde yumurtlama döneminin olduğu hafta ilişkiye girdik 3-4 kez -geri çekilmeyle korunuyoruz-.
Normal şartlarda bu ayın 3 hatta 2sinde adet görmem gerekiyordu ama daha önceleri hiç gecikme yaşamamama rağmen 2-3 gün gecikti kanamam. Dün eczanede satılan testlerden aldım 5 TL'lik bir şey ama ikinci çizgi çıkmadı 5 dakika sonra attım testi.
sağ kasığımda ara ara hafif bir sızı var ve henüz adet belirtilerimi yaşamıyorum. çok mu erken yapmışım testi? ümitlenmek için erken mi? sizce hamile olabilir miyim? :21:
cnm varsa gebelik idrarda biraz daha geç çıkabilir. ya bekleyip testi tekrarla ya da sağlık ocağında filan kan tahlili yaptir

çok ümitlendim birden ama bu kez çıkmazsa üzüleceğim :KK43: hiç hayalimde yokken böyle heyecanlandım, ne kadar zor bir şeymiş
çıkmazsa bile artık korunmayı bırakın o zaman :) bak 20 aydır hamile kalmak için uğraşan biri olarak tavsiyem çocuk düşünmeyi fazla da ertelememek lazım. ben de 1 yıl cocuk istemedim şimdi pişmanım. Tabi yine de Rabbimin takdiri

çıkmazsa bile artık korunmayı bırakın o zaman :) bak 20 aydır hamile kalmak için uğraşan biri olarak tavsiyem çocuk düşünmeyi fazla da ertelememek lazım. ben de 1 yıl cocuk istemedim şimdi pişmanım. Tabi yine de Rabbimin takdiri
Öyle tabi. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

üzülme cnm daha erken olur insallah sakın stres yapma stres hamile kalmayı zorlaştırıyor. gerçi diyene bak ben stres kraliçesi olcam yakında:KK70:
:KK70: öyle ama maalesef bizim planlarımızda henüz bebek sahibi olmak olmadığı için bir süre daha korunmaya devam. zamanı geldiğinde o heyecanı, mutluluğu yaşamayı çok istiyorum ama :anneadayı: isteyen herkesin kucağı küçük mucizelerle dolsun inşallah

çok ümitlendim birden ama bu kez çıkmazsa üzüleceğim :KK43: hiç hayalimde yokken böyle heyecanlandım, ne kadar zor bir şeymiş

Bekleyenler kulübüne hoş geldin o zaman. Şaka bir yana inşallah istediğin gibi olur ama olmazsa da yıpratma kendini..

Düzeltme: Son mesajları okumadan yazmışım ya, kusura bakmayın artık. :)

Bekleyenler kulübüne hoş geldin o zaman. Şaka bir yana inşallah istediğin gibi olur ama olmazsa da yıpratma kendini..

Düzeltme: Son mesajları okumadan yazmışım ya, kusura bakmayın artık. :)
:KK70:ne demek olur mu kusur falan :) inşallah en yakın zamanda olur, öyle bi şüphelenince çok istenilen bir şeymiş anladım yani. Allah herkese nasip etsin :KK36:

Merhabalar ben bugün kadın doğum doktoruna gittim gebelik için bana kan testi yaptı beta hcg 0,10 cikti ve hamilelik yok dedi ama internetten tahlil.comdan hesapliyorum 3 haftalik hamilesiniz diyor sizce ne yapmaliyim lütfen yardım edermisiniz ;-(

Merhabalar ben bugün kadın doğum doktoruna gittim gebelik için bana kan testi yaptı beta hcg 0,10 cikti ve hamilelik yok dedi ama internetten tahlil.comdan hesapliyorum 3 haftalik hamilesiniz diyor sizce ne yapmaliyim lütfen yardım edermisiniz ;-(
Bu değerde hamilelik olmaz diye biliyorum ben ama... doktorun dediğine itibar etmenizi öneririm. Allah hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, elbet zamanı vardır.

pozitıf hamilelik 5 ve üstu değer gerekir..

biraz daha bekleyın 4-5 gun kadar..

Back