Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tebrik ederim acile gidip yaptır.Kızlaarrrrrrrrrr yine ikinci çizgiyi gördüüüümmmmmmmm,bugünkü daha belirgin :))))) bugün acil kan tahlili yaptırmam gerekiyor.hemen sonucu bugün alır mıyım acabaa 1gün daha beklemek istemiyoruummm.
gozunuz aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallahKızlaarrrrrrrrrr yine ikinci çizgiyi gördüüüümmmmmmmm,bugünkü daha belirgin :))))) bugün acil kan tahlili yaptırmam gerekiyor.hemen sonucu bugün alır mıyım acabaa 1gün daha beklemek istemiyoruummm.
çookk teşekkürler kızlarrr şimdi çalışıyorum oğlen gidicem kan tahliline sonucu yazarım:))))
evet merak ediyoruz canım sonucu yazçookk teşekkürler kızlarrr şimdi çalışıyorum oğlen gidicem kan tahliline sonucu yazarım:))))
Hayırlı olsun canııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlaaaaaarrrrr hamileyiiimmmmm:)))))) çok teşekkürler hepinize :)))))
Amin canım teşekkürler:)))Hayırlı olsun canııım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
ayyy cok sevindim yaaaKızlaaaaaarrrrr hamileyiiimmmmm:)))))) çok teşekkürler hepinize :)))))
tebrikler , kucağına alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun. değerin kaç çıktıAllah isteyen herkese nasip etsin tabii havalara uçtuk :)))
Teşekkürler :)) değerim 905.46tebrikler , kucağına alıp sağlıkla büyütmek nasip olsun. değerin kaç çıktı
Daha doktoruma gidemedim ama inşallah bi problem yokturTeşekkürler :)) değerim 905.46
süper bir değer umarım katlanırak artar. 3-4 gün sonra gidersen eminim kese görülür. kan testinide emin olmak için 2 günde bir baktırmanda fayda var. ağrın sızın lekelenmen yoksa rahat davrana bilirsin doktora geç gitme konusunda ama biri bile varsa bence doktora gitmende fayda var progestan takviyesi verebilir bebiş daha rahat tutunsun diye. adınıza çok sevindim. darısı isteyenlerin başına :)Daha doktoruma gidemedim ama inşallah bi problem yoktur
Çok teşekkürler içimi rahatlattın canım :)) yarına randevu aldım doktora,ondan her şeyin yolunda olduğunu duymadan adapte olamıyorum.bakalım yarın belli olur her şey,inşallah sorunsuz olursüper bir değer umarım katlanırak artar. 3-4 gün sonra gidersen eminim kese görülür. kan testinide emin olmak için 2 günde bir baktırmanda fayda var. ağrın sızın lekelenmen yoksa rahat davrana bilirsin doktora geç gitme konusunda ama biri bile varsa bence doktora gitmende fayda var progestan takviyesi verebilir bebiş daha rahat tutunsun diye. adınıza çok sevindim. darısı isteyenlerin başına :)
Kızlar merhaba.pkoluyum ve inofolic ile glifor kullanıyorum.adetim 1hafta gecikti.ilaç kullanmazken bile hiç bu kadar gecikmem olmamıştı.bu sabah test yaptım fotodaki gibi ikinci çizgi silik çıktı!!hamile miyim nolur bşy söyleyin
hanımlarr .. merak ettıgım bı durum var fıkırlerınızı merak edıyorum .Adetım 4 gun gecmesıne ragmen hayla bır belırtım yok .Normalde her ay cok duzenlı olurdum . Idrar ve kan testı ıkısıde negatıf cıktı ama daha adet olmadım acaba gec dollenme olabılır mı . Ihtımal var mı merak edıyorum . benım gıbı olup tecrube yasayanlar yorum yapablır mı . acıl cevap beklıyrum .. Bı Umut .. :)![]()
Bilmyorum ama hala olmdim acaba gec dollenmemi diyorumCanım inşallah hamilesindir ama kan testi negatifse çok ümitlenme derim