Hamile miyiiimmmm????

Hayirli olsun bakalim okurken bile sabah olsun hadi napti acaba diye heyecan yaptim burdaaa:)

Kızlaarrrrrrrrrr yine ikinci çizgiyi gördüüüümmmmmmmm,bugünkü daha belirgin :))))) bugün acil kan tahlili yaptırmam gerekiyor.hemen sonucu bugün alır mıyım acabaa 1gün daha beklemek istemiyoruummm.
Canım tebrik ederim acile gidip yaptır.
Sonuç 1 saatte çıkıyor acil öğrenmem lazım iğne vs vurulacam de yaparlar normalde yapmıyorlar acilde ben öyle yapmıştım :)

Kızlaarrrrrrrrrr yine ikinci çizgiyi gördüüüümmmmmmmm,bugünkü daha belirgin :))))) bugün acil kan tahlili yaptırmam gerekiyor.hemen sonucu bugün alır mıyım acabaa 1gün daha beklemek istemiyoruummm.
gozunuz aydin Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
kan testini s.ocagi degilde ozel bi yerde yaptirirsaniz 2saat icinde alabilirsiniz:anneadayı::nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar:

Daha doktoruma gidemedim ama inşallah bi problem yoktur
süper bir değer umarım katlanırak artar. 3-4 gün sonra gidersen eminim kese görülür. kan testinide emin olmak için 2 günde bir baktırmanda fayda var. ağrın sızın lekelenmen yoksa rahat davrana bilirsin doktora geç gitme konusunda ama biri bile varsa bence doktora gitmende fayda var progestan takviyesi verebilir bebiş daha rahat tutunsun diye. adınıza çok sevindim. darısı isteyenlerin başına :)

süper bir değer umarım katlanırak artar. 3-4 gün sonra gidersen eminim kese görülür. kan testinide emin olmak için 2 günde bir baktırmanda fayda var. ağrın sızın lekelenmen yoksa rahat davrana bilirsin doktora geç gitme konusunda ama biri bile varsa bence doktora gitmende fayda var progestan takviyesi verebilir bebiş daha rahat tutunsun diye. adınıza çok sevindim. darısı isteyenlerin başına :)
Çok teşekkürler içimi rahatlattın canım :)) yarına randevu aldım doktora,ondan her şeyin yolunda olduğunu duymadan adapte olamıyorum.bakalım yarın belli olur her şey,inşallah sorunsuz olur

Kızlar merhaba.pkoluyum ve inofolic ile glifor kullanıyorum.adetim 1hafta gecikti.ilaç kullanmazken bile hiç bu kadar gecikmem olmamıştı.bu sabah test yaptım fotodaki gibi ikinci çizgi silik çıktı!!hamile miyim nolur bşy söyleyin

hanımlarr .. merak ettıgım bı durum var fıkırlerınızı merak edıyorum .Adetım 4 gun gecmesıne ragmen hayla bır belırtım yok .Normalde her ay cok duzenlı olurdum . Idrar ve kan testı ıkısıde negatıf cıktı ama daha adet olmadım acaba gec dollenme olabılır mı . Ihtımal var mı merak edıyorum . benım gıbı olup tecrube yasayanlar yorum yapablır mı . acıl cevap beklıyrum .. Bı Umut .. :):eek:

hanımlarr .. merak ettıgım bı durum var fıkırlerınızı merak edıyorum .Adetım 4 gun gecmesıne ragmen hayla bır belırtım yok .Normalde her ay cok duzenlı olurdum . Idrar ve kan testı ıkısıde negatıf cıktı ama daha adet olmadım acaba gec dollenme olabılır mı . Ihtımal var mı merak edıyorum . benım gıbı olup tecrube yasayanlar yorum yapablır mı . acıl cevap beklıyrum .. Bı Umut .. :):eek:

Canım inşallah hamilesindir ama kan testi negatifse çok ümitlenme derim

Back