İnşallah hamileyimdir ama korkuyorum negatif bir sonuç alıcam diye Pko lu olduğum için inanamıyorum bir turlu Yarın sabah yine bir idrar testi yapıp ondan sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum.negatif görürsem hiç gitmem kan testineİçim karmakarışıktebrikler.. silik çizgi hamilelik göstergesidir. kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenin
Yarın sabahtan tekrar yapıcam testi mutlaka yazarım sonucuİnşallah hamilesindir yani öyle görünüyor yarın bi daha yap dediğin gibi bize bilgi verrrr
Olabilir canım bir kaç gün bekleyip sende bi test yapmalısınMerhblar Ya bi sorum olcakti benim 1 hafta once bi kanamam oldu ama kahverengi lekeler geldi bi ped ya kirlendi ya kirlenmedi o kadar ve 2 3 gun sürdü ama adetim degil daha 5.6 gun var ve kasiklarima agrilar giriyor adet olcakmisim gibi acaba bu yerlesme kanamasi olaobilirmi ölüyorum meraktan
Ama sancilarm var adetim glcek gbi normalmi gebelik belirtisede olabilirmi uff ya ? .Olabilir canım bir kaç gün bekleyip sende bi test yapmalısın
Ayy inşallah inşallahhh güzel düşünceleriniz inşallah doğru çıkar ben o kadar güzel düşünemiyorum şu an hayal kırıklığına uğramamak içinHayırlı olsun cnm... Tebrikler hamilesintest yaptır bence derim idrarında çıktıysa kanda da çıkacaktır
Ooff bir an önce yarın olsun zaman geçmiyorOo kadınlar kulübünün bir ufak yolcusu daha geliyor
Tebrikler
Şu ikinci testide yapayım sabah ondan sonra yaptırıcam kan testini:)ivitttt. ama kan testi ve vajinal muayene yaptır. bir arkadaşımın yumurta çatlama dönemine denk gelmiş pozitif çıktı test. O da hamile zannetti doktor kontrolünde çıktı.
Şu ikinci testide yapayım sabah ondan sonra yaptırıcam kan testini:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?