Hamile miyiiimmmm????

Hasimatoo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2015
46
14
18
36
Kızlar merhaba.pkoluyum ve inofolic ile glifor kullanıyorum.adetim 1hafta gecikti.ilaç kullanmazken bile hiç bu kadar gecikmem olmamıştı.bu sabah test yaptım fotodaki gibi ikinci çizgi silik çıktı!!hamile miyim nolur bşy söyleyin

Eklentiler

• WP_20151215_014.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 211
tebrikler.. silik çizgi hamilelik göstergesidir. kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenin

tebrikler.. silik çizgi hamilelik göstergesidir. kan testi yaptırıp kesin sonucu öğrenin
İnşallah hamileyimdir ama korkuyorum negatif bir sonuç alıcam diye Pko lu olduğum için inanamıyorum bir turlu Yarın sabah yine bir idrar testi yapıp ondan sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum.negatif görürsem hiç gitmem kan testineİçim karmakarışık

Çok teşekkürler inşallah öyleyimdir Bir yandan deli gibi sevinip herkese söylemek istiyorum,bir yandanda bir şey beni tutuyor dur bekle önce emin ol ya yanılıyorsa diye.eşime bile söylemedim daha Allahım isteyen herkese yaşatsın

İnşallah hamilesindir yani öyle görünüyor yarın bi daha yap dediğin gibi bize bilgi verrrr

Merhblar Ya bi sorum olcakti benim 1 hafta once bi kanamam oldu ama kahverengi lekeler geldi bi ped ya kirlendi ya kirlenmedi o kadar ve 2 3 gun sürdü ama adetim degil daha 5.6 gun var ve kasiklarima agrilar giriyor adet olcakmisim gibi acaba bu yerlesme kanamasi olaobilirmi ölüyorum meraktan

Olabilir canım bir kaç gün bekleyip sende bi test yapmalısın

Hayırlı olsun cnm... Tebrikler hamilesin test yaptır bence derim idrarında çıktıysa kanda da çıkacaktır

Hayırlı olsun cnm... Tebrikler hamilesin test yaptır bence derim idrarında çıktıysa kanda da çıkacaktır
Ayy inşallah inşallahhh güzel düşünceleriniz inşallah doğru çıkar ben o kadar güzel düşünemiyorum şu an hayal kırıklığına uğramamak için

ivitttt. ama kan testi ve vajinal muayene yaptır. bir arkadaşımın yumurta çatlama dönemine denk gelmiş pozitif çıktı test. O da hamile zannetti doktor kontrolünde çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…