- 1 Eylül 2023
- 2.403
- 613
- 43
- 26
İlk gebelik benim 3 yıllık evliyim olmuyorAmin canım benim inşAllahşimdi 2. Düşünüyorum ama 1 senedir olmuyor vardır Bunda da hayr Senin ilk gebelikmi
Evet bende görüyorum ama kanda çıkmadı dün beklicem adet olursam olurum olmazsam yenilerim artık dua edin olur muSizin yaptığınız normal gebelik testi sanırım ben orda silik çizgi görüyorum
Dualarım sizinle inşallahEvet bende görüyorum ama kanda çıkmadı dün beklicem adet olursam olurum olmazsam yenilerim artık dua edin olur mu
Çok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsinDualarım sizinle inşallah
Normal testlerinizi yaptınız mı peki hormon testlerinizi yani ?İlk gebelik benim 3 yıllık evliyim olmuyor
Herseye bakıldı hiçbir sıkıntı yokNormal testlerinizi yaptınız mı peki hormon testlerinizi yani ?
Amin canım benimÇok sağolun rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım benim
Peki pko var mı yada kilonuzHerseye bakıldı hiçbir sıkıntı yok
Polikistik var ama adetim düzenli çatlatma iğnesi aşılama denendi bu ay oldumu olmadı mı belli değil bekliyorum iştePeki pko var mı yada kilonuz
Bende de pko var , ve benim kilomda biraz var . Maalesef zayıf insanlarında beslenme düzenini değiştirmesi gerekiyor araştırdığım kadarıyla . Birde ovülasyon testi denediniz mi yumurtlamayı hiç yakaladınız mıPolikistik var ama adetim düzenli çatlatma iğnesi aşılama denendi bu ay oldumu olmadı mı belli değil bekliyorum iştekilom yok 1.59 boy 52 kilo vitamin vs herşey tam anlamadım neden olmuyor eşimin spermleri de iyi
Hiç bakmadım öyle ama bugün çatlatma iğnesi denendi 25 mm yumurta oldu ona nazaran sanırım olmamış olcakBende de pko var , ve benim kilomda biraz var . Maalesef zayıf insanlarında beslenme düzenini değiştirmesi gerekiyor araştırdığım kadarıyla . Birde ovülasyon testi denediniz mi yumurtlamayı hiç yakaladınız mı
Canım rahim filmi çektirdin mi, tüpler açık mı yada rahim de yara vs herhangi bir sorun var mı bütün herşeyi o filmle öğrenebilirsinHiç bakmadım öyle ama bugün çatlatma iğnesi denendi 25 mm yumurta oldu ona nazaran sanırım olmamış olcak
Çekildi laparoskopiye de girdim hiçbir sorun yokCanım rahim filmi çektirdin mi, tüpler açık mı yada rahim de yara vs herhangi bir sorun var mı bütün herşeyi o filmle öğrenebilirsin
Bende doktora gittim sorun yok ama pcosa yatkınlığın var dedi folden pi diye bir takviye verdi üzerinde pcos ve adet düzensizliği için yazıyordu o takviyeyi araştır istersen 3 ay kullanmak gerekiyor gebe kalmayı kolaylaştırıyor dediÇekildi laparoskopiye de girdim hiçbir sorun yoktek pco var
resmî var mı görsem size zahmet nasıl kullanıyorsunuzBende doktora gittim sorun yok ama pcosa yatkınlığın var dedi folden pi diye bir takviye verdi üzerinde pcos ve adet düzensizliği için yazıyordu o takviyeyi araştır istersen 3 ay kullanmak gerekiyor gebe kalmayı kolaylaştırıyor dedi
Bak bu canım günde bir tane tok karnına demişti alırsan söyler eczacı, ben bir ay kullandım eşimle biraz sıkıntılıydık yenisini almamıştımresmî var mı görsem size zahmet nasıl kullanıyorsunuz
Fayda etti mi size peki ?Bak bu canım günde bir tane tok karnına demişti alırsan söyler eczacı, ben bir ay kullandım eşimle biraz sıkıntılıydık yenisini almamıştım
Adetimi düzenlemişti ağrılarım da hafifledi ama kullanmayı bırakınca adetim sarktı mı gebe miyim bilmiyorum test yapıyorum çıkmıyor bu ayda geç yumurtlama oldu onu değerlendirdik bekliyorum bakalımFayda etti mi size peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?