- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 612
- 43
- 26
Ben hiç erken öğrenemedimAdete 3 gün var bu kadar silik hamile kaldığını öğrenen var mı
Yaa bende silik çizgiyi gördüm gerçekten inşallah bebiş vardırAdete 3 gün var bu kadar silik hamile kaldığını öğrenen var mı
İnşallahBen hiç erken öğrenemedimınsallah vardır
Yaa bende silik çizgiyi gördüm gerçekten inşallah bebiş vardır
Tabiki rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınTabiki sende dua et olur mu
Evet evet gördüm dualarım seninle güzel haberler almak yakındırTez zamanda güzel haber almak nasip olur inşallah aşırı silikkorkuyorum tedirginim sizce var mı gözüküyor mu çizgi yani
Dün de aynı testten yaptım oda böyleydi bugün de böyle koyulaşmamış olması beni üzüyor birazEvet evet gördüm dualarım seninle güzel haberler almak yakındır
Mutlaka kan sonucunu haber verDün de aynı testten yaptım oda böyleydi bugün de böyle koyulaşmamış olması beni üzüyor birazkan verdim bakalım ne çıkacak sonuç lütfen dus edin
Tamam yarın sabah güzel haberi alırsam hemen koşarak gelirim buraya kötü haber gelirse de azcık sindirip öyle gelirimMutlaka kan sonucunu haber ver
Güzel haberlerini bekliyoruz canıımmm❤Tamam yarın sabah güzel haberi alırsam hemen koşarak gelirim buraya kötü haber gelirse de azcık sindirip öyle
Hadi hayırlısı olsun benim iğnenin 13. Günü bugün beta cuma 0 dı dün de 1.20 çıkmış yükselme ihtimali olur mu acaba ? Adete 2 gün varGüzel haberlerini bekliyoruz canıımmm❤
Bu sabah ilk idrarla yaptığım teste bakGüzel haberlerini bekliyoruz canıımmm❤
Adete 3 gün var bu kadar silik hamile kaldığını ö
Bende erken öğrenmedim ilk gebeliğimi 7 haftalıkken öğrenmiştim inşAllah sizde vardır :)Adete 3 gün var bu kadar silik hamile kaldığını öğrenen var mı
Gerçekten mi negatif gördünüz mü hiç ? Adete 2 gün var benim kanda çıkmadıBende erken öğrenmedim ilk gebeliğimi 7 haftalıkken öğrenmiştim inşAllah sizde vardır :)
Çoookkk sayısız defa denemelerim oldu en ufak gecikmeyi bile hamileliğe bağladım en son boşverdim ve kafamı spora diyete verdim ve o ay hamile kalmışımGerçekten mi negatif gördünüz mü hiç ? Adete 2 gün var benim kanda çıkmadı
Hadi ya rabbim ne güzel nasip etmiş Allah uzun ömürler versinÇoookkk sayısız defa denemelerim oldu en ufak gecikmeyi bile hamileliğe bağladım en son boşverdim ve kafamı spora diyete verdim ve o ay hamile kalmışımÇok üzerinde durmadığım için o ay olmuş benim aklıma da 2,5 ay sonra test yapmak geldi çünkü negatif göreceğimi biliyordum . Şuan 3 yaşında süprizim
Amin canım benim inşAllahHadi ya rabbim ne güzel nasip etmiş Allah uzun ömürler versinrabbim isteyen herkese de nasip etsin çok başka birey
Sizin yaptığınız normal gebelik testi sanırım ben orda silik çizgi görüyorumGerçekten mi negatif gördünüz mü hiç ? Adete 2 gün var benim kanda çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?