Absürt oluca belki ama bana dua eder misiniz bu hayırlı ayda lütfen ?%50 %50 durum bu , asla yargılamak değil amacım ama gerçekleri söylememiz gerekiyorsa bu ihtimal evet var
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyi lütfen?
- Konu Sahibi esra-23b
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 612
- 43
- 26
Sende bu ayın hızı suyu hürmetine evlenmeden haram olan şeyleri yapma olur muAbsürt oluca belki ama bana dua eder misiniz bu hayırlı ayda lütfen ?
Yüzleşmekten korkuyorum çok korkuyorum sizin fikriniz nedir ?Sabah eczaneden gebelik testi alıp 5 dakika içinde öğrenebilirsin. Şuan burda kendini korkutmaya gerek yok. Tabi ki bir ihtimal var ama en neti test yapman yada kan vermen
İmam nikahım var abla zinadan korkarım benSende bu ayın hızı suyu hürmetine evlenmeden haram olan şeyleri yapma olur mu
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için duanıza muhtacım hayırlı ayda sağolunDüşükte olsa ihtimal var bir arkadaşım öyle hamile kalmıştı ama her şey gönlünce olsun
- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 612
- 43
- 26
Allah hayırlısını nasip eylesin o zaman bunu yapıyorsanız hamilelik ihtimalini de düşünmelisinİmam nikahım var abla zinadan korkarım ben
Ben çok yabancıyım böyle şeylere ilk ilişkim ilk sevgilim ilk sözlüm. Korunulur böyle sanıyordumAllah hayırlısını nasip eylesin o zaman bunu yapıyorsanız hamilelik ihtimalini de düşünmelisin
- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 612
- 43
- 26
Bilmiyorum orasını hayırlısı olsun ablacımBen çok yabancıyım böyle şeylere ilk ilişkim ilk sevgilim ilk sözlüm. Korunulur böyle sanıyordum
Teşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun ablaBilmiyorum orasını hayırlısı olsun ablacım
- 1 Eylül 2023
- 2.399
- 612
- 43
- 26
Senden de canımTeşekkür ederim iyi dileklerin için Allah razı olsun abla
- 23 Ocak 2024
- 553
- 545
- 18
Ben de 8 yıl geri çekilmeyle korundum iki ay önce çocuk yapma kararı aldık şuan hamileyim. Yani 8 yıl olmadı ama bu demek değilki geri çekilme bir korunma yöntemidir. Bence istemiyorsanız diğer korunma yöntemleri ile ilişki yaşayınBencede hamile değilim geri çekilmeyle 5 yıl boyunca korunan insanlar var. Hamile olma ihtimalimi düşünmek bile istemediğimden napacağımı bilmiyorum. Rabb’im isteyenlerw nasip etsin nolur dua edin ya
ama tıpkı sizin gibi ben de hamile kalmamış olabilirim dimi ?Ben de 8 yıl geri çekilmeyle korundum iki ay önce çocuk yapma kararı aldık şuan hamileyim. Yani 8 yıl olmadı ama bu demek değilki geri çekilme bir korunma yöntemidir. Bence istemiyorsanız diğer korunma yöntemleri ile ilişki yaşayın
- 23 Ocak 2024
- 553
- 545
- 18
Ya ben bu konuda çok araştırma yapmadım açıkçası boşa sallamak istemem. Bence erkek arkadaşın kendinden eminse kiii zevk suyunu bile sildi yazmışsın diye hatırlıyorum tekrar okumadım. Bence hamile kalman çok zor yani. Test yapmadın mi halaama tıpkı sizin gibi ben de hamile kalmamış olabilirim dimi ?
Yapmadım henüz korkuyorum size danışmak istedim önceYa ben bu konuda çok araştırma yapmadım açıkçası boşa sallamak istemem. Bence erkek arkadaşın kendinden eminse kiii zevk suyunu bile sildi yazmışsın diye hatırlıyorum tekrar okumadım. Bence hamile kalman çok zor yani. Test yapmadın mi hala
belirti yaşamayan hamileler de var bununla belli olmaz hamile olup olmadığınız erken gebelik testi yapabilir veya kan verebilirsiniz bunu başka türlü kimse bilemez maalesefHamile olsam bi belirti olmaz mıydı şimdiye kadar ilişkim ovulasyondan 2 gün önce oldu
Of bilmiyorum çok korkuyorumbelirti yaşamayan hamileler de var bununla belli olmaz hamile olup olmadığınız erken gebelik testi yapabilir veya kan verebilirsiniz bunu başka türlü kimse bilemez maalesef
- 23 Ocak 2024
- 553
- 545
- 18
Bir test 30 40 lira bişey al yap merak ediyorsan bu kadarYapmadım henüz korkuyorum size danışmak istedim önce
Yapıcam inşallah değilimdir dua edin Allah isteyenlere nasip etsinBir test 30 40 lira bişey al yap merak ediyorsan bu kadar