Hamile miydi değil miydi anlayamadık yardım eder misiniz ?

Skrillex

dυвѕтep
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
60
0
16
İstanbul
Kızlar arkadaşımın annesine ne oldu biz anlayamadık siz anlatın. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim sanırım özür dilerim çünkü aceleyle yazıyorum. Arkadaşımın annesi uzun süredir adet olmadığını söyledi. Bu yaşına kadar adeti hep gününde olmuş yani. Konuştuk ve eczaneye gidip test aldık. 2. çizgi biraz silik çıktı. Eczaneye tekrar gittik ve yeni olduğunu söyledi o yüzden silik çıkmış. Sevindik tabii hazırlıklara başladık hemen erkenden. Bereler eldivenler derken aradan 1-2 hafta geçti. Arkadaşımla konuştum bana şöyle dedi ; Annesi alışverişten dönmüş ve sanırım ağır poşet taşımış. Eve geldiğinde külotunda kan varmış. Tekrar gidip test yapmış tabi. Tek çizgi çıkmış. Ama o gün alışverişteyken hiç acı falan hissetmemiş. Sizce ne bu gerçekten aklımız karışık. Kadın her gün ağlıyor. Önceden 2 kere kürtajda yaptırmış onuda söyleyeyim. 39 yaşında.

beta testi diye bi test var yani onu yaptirsin.kan veriyor sonucu ogreniyor

yenı baslamıs bır gebelık sonlanmıs olabılır zaten sadece ıdrar testıne güvenmemek lazım ıdrarda pozıtıfı gördükten sonra mutlaka kan testı yapılmalı degr saglıklı gebelıkmı gösterır zaten baklıde kımyasal gebelık gecırdı üzülmesıne gerek bıle yok kı kerede kürtajı varmıs ıstemıyormus cocuk demkkı nıye üzülüyor kı genelde malesef kadınlarımız ılerleyen yaslarda korunmuyorlar hamıle kalıyorlar sonrada maddı zorluk yasım ılerledı cocukalrın yas arası fazla derken 3-4 kürtajlar artıyor

Bende regl ilk geciktiğinde Ecz.den test aldım,hemde 3 kere 3 ünde de çıkmadı..En doğrusu kan vermek..Gidecek aile hekimine yada özel bir hastaneye "gebelik için kan vermek istiyorum" diyecek hepsi bu...

Bende regl ilk geciktiğinde Ecz.den test aldım,hemde 3 kere 3 ünde de çıkmadı..En doğrusu kan vermek..Gidecek aile hekimine yada özel bir hastaneye "gebelik için kan vermek istiyorum" diyecek hepsi bu...

Aslında bu bebeği çok istiyorlardı yine gidip test almış denemiş yok yine tek çizgi. Doktora gitmekte istemiyor düşürdüm işte deyip geçiştiriyor.

deemkkı kımyasal olmus ve bıtmıs yakında adette görür düşük degıldır vücut gebelık hormonu salgılıyor testte cıkıyor ama sonra sonlanıyor erkenden saglıksız gebelıkler genelde ılk 3 ayda kendılıgınden sona ere zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…