• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile mi

selin serenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2022
3
0
1
24
kızlar arkadaşım sordugu için yazıyorum kendisi ailesi görür diye yazmadı benden rica etti oKB ve panik atak rahatsızlığı var 8 kasımda ilişkisi olmuş 10 kasımda 1 hafta erken adet olmuş 5 Aralık 1 Ocak ve 29 ocakta tekrar adet olmuş ama şimdi İnternetten bakıyor üste görme kanaması varmış ilk adeti de erken oldugu için ondan şüpheleniyor ama sonradan 3 kez daha adet oldu üste görme olsa 4 kez tekrarlamaz diye biliyoruz ama içi rahat etmiyor

kızlar arkadaşım sordugu için yazıyorum kendisi ailesi görür diye yazmadı benden rica etti oKB ve panik atak rahatsızlığı var 8 kasımda ilişkisi olmuş 10 kasımda 1 hafta erken adet olmuş 5 Aralık 1 Ocak ve 29 ocakta tekrar adet olmuş ama şimdi İnternetten bakıyor üste görme kanaması varmış ilk adeti de erken oldugu için ondan şüpheleniyor ama sonradan 3 kez daha adet oldu üste görme olsa 4 kez tekrarlamaz diye biliyoruz ama içi rahat etmiyor
Test yapmadimi hic?
Bu durumda aklinda soru isareti kalmamasi adina test yapmasi gerekir, onun disinda ben pek ihtimal vermedim hamile olduguna stresten olmus olabilir bu durum🤔

Rahat etmez cunku soyle olabiliyor. Ben hastanedeyken 5 aylik bebek doguran kadin vardi anlamamis hep duzenli adet plmus.o yuzden anlamamis.
Tek care idrar testi 5 tl gebelik gesti alip bakacak bu kadar.hatta iki farlli marka alsin emin olsun.

Back