Bebek İkinci El Hamile kıyafetleri çok uygun

elvan_byz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
918
3
118
Denizli
M beden hamile kıyafetleri resimler dışında evde elimde olan kot askılı tunik içine kısa kollu ve uzun kolluyla giyilebilecek 2 adet tunik, 1 adet askılı turuncu tunik ve 1 adet mor renkli uzun kollu tunik var, siyah beyaz olan Koton diğerleri lcw markadır.
$KARELI~1.JPG $MAVI%2~1.JPG $PEMBE%~1.JPG

Eklentiler

• $SIYAH%~1.JPG
    $SIYAH%~1.JPG
    13,3 KB · Görüntüleme: 81
hepsini bir arkadaşıma hediye olarak almak isterim. Durumu çok da iyi olmadığı için 2. el olmasını önemsemeyecektir. Toplam fiyatınız nedir? Ve hediyeler halen geçerli olur mu? Teşekkürler...

hepsini bir arkadaşıma hediye olarak almak isterim. Durumu çok da iyi olmadığı için 2. el olmasını önemsemeyecektir. Toplam fiyatınız nedir? Ve hediyeler halen geçerli olur mu? Teşekkürler...

Evet canım hediyelerim var, ancak ilk 3 sıradakini bir arkadaş ayırttı eğer o almayacak olursa sana yazayım olur mu hepsi yepyeni LCW marka 3.ürünü 15 TL ye vereceğim

tek bir üründen çok, toplu almakla daha çok ilgileniyorum. Dediğiniz gibi eğer diğer arkadaş ilgilenmezse bilgi verirseniz memnun olurum:) Teşekkürler....

tek bir üründen çok, toplu almakla daha çok ilgileniyorum. Dediğiniz gibi eğer diğer arkadaş ilgilenmezse bilgi verirseniz memnun olurum:) Teşekkürler....

Canım arkadaş bu 3 ürünü aldı, elimde başka kıyafetlerde var istersen uygun fiyatla vereblirim ve o tunikleride hediye olarak gönderebilirim düşünürsen, kaç aylık hamile birde bedeni nedir uygun fiyatla veririm maksat birilerine fayda dokunsun canım.

İlginize teşekkür ederim. Dün doğacak bebek için alışveriş yaptım biraz.. Bütçemi tükettim. Anneye değil bebeğe gitti:) Teşekkürler yine

İlginize teşekkür ederim. Dün doğacak bebek için alışveriş yaptım biraz.. Bütçemi tükettim. Anneye değil bebeğe gitti:) Teşekkürler yine

Tamam ozmn canım, istersen birde bebek puseti var elimde ihtiyacınız olursa kraft marka konu açmıştım zaten orda resimleri var onuda 20 TL ye verebilriim.

Evet canım ilk 3. resim 15 di arkadaşın birisi ayırttı canım haber bekliyorum

tamam ,eğer o arkdas almazsa ben talibim ,ama ödeme felan nasıl yapılır bilmiorum .ptt hesabı mı acmak lazım .haber verirsin tatlım.

bir de ürünlerinde tüylenme var mı ?? yada renk atması felan ?

tamam ,eğer o arkdas almazsa ben talibim ,ama ödeme felan nasıl yapılır bilmiorum .ptt hesabı mı acmak lazım .haber verirsin tatlım.

bir de ürünlerinde tüylenme var mı ?? yada renk atması felan ?

Tamam canım yarın arkadaştan haber gelecek, ben sana ona göre haber veririm, yok canım ben kış hamilesiydim yaza çok az denk geldi hamileliğim bu yüzden çok az giydim onları LCW marka, eğer ihtiyacın varsa elimde başka kıyafetlerde var askılı içine badiyle giyebileceğin hamile tunikleri falan

Tamam canım yarın arkadaştan haber gelecek, ben sana ona göre haber veririm, yok canım ben kış hamilesiydim yaza çok az denk geldi hamileliğim bu yüzden çok az giydim onları LCW marka, eğer ihtiyacın varsa elimde başka kıyafetlerde var askılı içine badiyle giyebileceğin hamile tunikleri falan

olabilir aslında, ben seni sayfadan takip ederim ,haber bekliorum senden .

olabilir aslında, ben seni sayfadan takip ederim ,haber bekliorum senden .

Canım senin bedenin ne bende elimdekilere ona göre bakayım resmini çekeyim topluca gönderirim çok cüzi rakamla. bak istersen bide elimde karft bebek puseti var düşünürsen oda çok uygun benim oğlum artık 15 aylık oldu ihtiyacım kalmadı elden çıkartmak istiyorum hepsini.

Back