Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M beden hamile kıyafetleri resimler dışında evde elimde olan kot askılı tunik içine kısa kollu ve uzun kolluyla giyilebilecek 2 adet tunik, 1 adet askılı turuncu tunik ve 1 adet mor renkli uzun kollu tunik var, siyah beyaz olan Koton diğerleri lcw markadır.
Eki Görüntüle 976338 Eki Görüntüle 976339 Eki Görüntüle 976340
kareli gömleğin bedeni nedir ve fiyatı??
gerçekten çok güzel ürünler yeniden hamile olasım geldi valla![]()
hepsini bir arkadaşıma hediye olarak almak isterim. Durumu çok da iyi olmadığı için 2. el olmasını önemsemeyecektir. Toplam fiyatınız nedir? Ve hediyeler halen geçerli olur mu? Teşekkürler...
tek bir üründen çok, toplu almakla daha çok ilgileniyorum. Dediğiniz gibi eğer diğer arkadaş ilgilenmezse bilgi verirseniz memnun olurum:) Teşekkürler....
İlginize teşekkür ederim. Dün doğacak bebek için alışveriş yaptım biraz.. Bütçemi tükettim. Anneye değil bebeğe gitti:) Teşekkürler yine
merhaba
üçü 15 tl di mi ?
Evet canım ilk 3. resim 15 di arkadaşın birisi ayırttı canım haber bekliyorum
tamam ,eğer o arkdas almazsa ben talibim ,ama ödeme felan nasıl yapılır bilmiorum .ptt hesabı mı acmak lazım .haber verirsin tatlım.
bir de ürünlerinde tüylenme var mı ?? yada renk atması felan ?
Tamam canım yarın arkadaştan haber gelecek, ben sana ona göre haber veririm, yok canım ben kış hamilesiydim yaza çok az denk geldi hamileliğim bu yüzden çok az giydim onları LCW marka, eğer ihtiyacın varsa elimde başka kıyafetlerde var askılı içine badiyle giyebileceğin hamile tunikleri falan
olabilir aslında, ben seni sayfadan takip ederim ,haber bekliorum senden .