• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmis olabilir miyim?

nisandabahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
522
393
78
Merhaba kızlar
Uzaktan takip ediyordum bugün benimde bir sorum olacak
bugün adetim tam bir hafta gecikti
Gecikmenin ilk gününde idrar testi yaptım negatif çıktı
sonra 3. Günde kan testi yaptidim sonuç 0.1 yani negatif
adet olmayınca hergün idar testi yaptım yine yok
bu arada adet görmenin tüm belirtilerini yaşıyorum artı az az mode bulantısı ve halsizlik var
günüm hic gecmezdi! Sizce hamile olabilir miyim?
Eşim şehir dışında olduğu için birkaç kez birlikte olduk biri geri çekme yontemiydi ondan supheleniyorum
bu arada 27 aylık bir oğlum var onda 2. Gün hem idrar testinde hem kanda çıkmıştı. ..

Forumda çok okudum belki benimde ondandır diyorum
varlığını pek hissetmiyorum ama karmakarışık duygular içindeyim
doktora gitmekten korkuyorum acaba kist mi var ah ahh bilemiyorum :(

tatlım ben de hiç geçikme olmazdı gecen ay 15 gün gecikti senin gibi her gün test yaptım çıkmadı sonra doktora gttim rahim kalınlasması olmus ondan olmamısım stresten olurmuş sende de öle olabilir adet söktürücü vermisti...

tatlım ben de hiç geçikme olmazdı gecen ay 15 gün gecikti senin gibi her gün test yaptım çıkmadı sonra doktora gttim rahim kalınlasması olmus ondan olmamısım stresten olurmuş sende de öle olabilir adet söktürücü vermisti...

Anladım canım belki benimde Öyledir doktora gitmeden anlamayacağım sanırım kötü bişey çıkmasında her sonuca razıyım

doktora gittim küçük küçük polikistik görüyorum dedi tsh bakalım dedi gebelik yok ama tekrar kontrol edelim dedi
kan verdim bhcg 0.1
Tsh ve T3 yüksek
sonuçları yarın gostercem ama belli hamile değilim. ..
haa bide kilo ver dedi:(

Sonuclarim yüksek değilmis üst değeri görmeden alt değere göre yorum yapmışım telefondan bakınca göremedim bugün doktorla görüştük çok şükür sorun yok dedi verdiğim ilaçları kullan dedi gebelik yok dedi polikistik over görüyorum demişti sanırım gecikme bundan... ne ilaç verdi bilmiyorum henüz almadım muhtemelen adet söktürücü verdi alicam ama kullanmayı düşünmüyorum. Klio vermem gerekiyor bugün diyete başladım bakalım adet görmessem beta hcg yi tekrarlayınp oyle başlarım diyorum çünkü etrafta gebeliği bir ay sonra belli olan akrabalarım var ona göre davranicam allahtan hayırlısı diyorum

gerçekten belirsizlik insanı çok yoruyor bir haftadır elim ayağım kalkmıyor desem yeri umarım sende biran önce bundan kurtulursun canım Allah gönlüne göre versin...

gerçekten belirsizlik insanı çok yoruyor bir haftadır elim ayağım kalkmıyor desem yeri umarım sende biran önce bundan kurtulursun canım Allah gönlüne göre versin...

amin canım sağolasın Rabbim isteyen herkese bebiş nasip etsin insaallah..

Back