Hamile kalmış olabilir miyim?

Hbnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
74
39
88
şuan adetime 5 gün var fakat bu birliktelik sonucunda doğal yollarla korunduk ama spermler sızmış ve hamile kalmış olabilir miyim ertesi gün hapı icmelimiyim sizce

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. 24 saat geçmediyse ertesi gün hapı ise yarar. Hamile kalmakla ilgili bu tür korkularınız varsa önlemi baştan almakta fayda var

Ne dediğini tane tane yazar mısın? Ertesi gün hapı adı üstünde ertesi gün içilir. Bugün mü ilişki oldu?
Doğal yolla korunmak nedir? Geri çekilmeyse eğer o bi korunma yöntemi değildir.
Hamile kalmak istemiyorsanız kondom kullanın, temel aile planlaması!

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. 24 saat geçmediyse ertesi gün hapı ise yarar. Hamile kalmakla ilgili bu tür korkularınız varsa önlemi baştan almakta fayda var
yumurtlama gününde değilim ve adetime 5 gün var sizce olağan bişey mi hamile kalmam

Ne dediğini tane tane yazar mısın? Ertesi gün hapı adı üstünde ertesi gün içilir. Bugün mü ilişki oldu?
Doğal yolla korunmak nedir? Geri çekilmeyse eğer o bi korunma yöntemi değildir.
Hamile kalmak istemiyorsanız kondom kullanın, temel aile planlaması!
niye bu kadar sert çıktığınizi anlamış değilim. Evet bugün oldu

niye bu kadar sert çıktığınizi anlamış değilim. Evet bugün oldu
Hayır sert çıkmadım. Sene 2019 hala korunma yöntemlerinin bilinmemesi bana saçma geliyor. İlişki bugün olduysa yarın sabahtan alın hapı. Adet gününe az kalmış ama ne olur ne olmaz

Zor ama imkansız değil. Siz önleminizi alın bence.
Ayrıca benim bildiğim tek doğal korunma yöntemi sevişmemektir. Doğal olmayan yöntemleri kullanmadığınız sürece bu stresi yaşamaya devam edersiniz.

Back
X