hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz?

karamelizeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
239
89
28
30
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..:KK16:
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalara:KK76: doğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor:işsiz:
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.:olamaz: varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım:63::cry:

Benim etrafımda pkolu çok arkadaşım var hepsi hamile kalmak için sorun yaşadılar hepsi de şeker ilacı kullandıktan hemen sonra hamile kaldı canım daha etkilisini görmedim

her doktor vermiyor bu ilacı yazacak bi doktor bulman lazım önce hangi ildesin? istanbuldaysan doktor tavsiye edebilirim

tam adını bende bilmiyorum hepsinin ağzından duyduğum o sadece şeker ilacı kullandım diyorlar o ay hamile kaldılar

diaformin ile glafor mu ne bak internette hamile kalmak için şeker ilacı yazınca çıkıyor çok kullanan var

bende 2 sene uğraştım çocuk için ama bizim sorun eşimden kaynaklıydı. pkolu arkadaşlarım benden önce hamile kaldılar sende öyle söyleyince anlatmak istedim. Sen bilirsin tabi benim söylememle değil doktorla görüşeceksin

Glifor kullandım ama endojrin dr u şekere eğilimin var diye vermişti . İki ay kullandım sonra neden vücuduma buna alıştırayım ki dedim bıraktım . Hamile kalmak isteyen Bi arkadaşıma dr vermiş o ilacı . O zaman öyle bir etkisini duymuştum . Benim kullandığım zamanda o iki aylık süreçte adet düzeldi ama çocuk olmamıştı. 6-7 ay sonra oldu. Çok isteyince olmuyor ben 1.5 sonra. Ayrılırız derken kaldım:)

merhaba arkadaslar bende 1,5 senedir bebek için ugrasıyorum ama hıc bı sorun olmamasına ragmen hamıle kalamadım tek yaptıgım sey dua etmek allahtan zamanını dılemek hayırlısını dılemek allah her ısteyen nasip etsin inşallah... zor bı surec bence dogumdan daha zor bu pskolojı cok kotu... allah sabır versın hepımıze...

Back