2011 yılı sonunda Marakeş' e tatile gittik. Kısa zaman sonrası hamile kaldım. Kısmet değilmiş, düşük yaşadım ve kürtaj oldum. Bebek sevincini hemen sevdiklerimle paylaştığım için düşük yaşadığımda çok sıkıntı yaşadım. İnsanlar ister istemez sizi yıpratıyor. Teselli edeyim derken göz çıkarıyorlar veya zaman geçtikten sonra sık sık hamile misin tekrar soruları geliyor. Üzerinden 2 - 3 yıl geçtiyse eğer çevre, aile sorularıyla daha bunaltıcı oluyor. Dolayısıyla bu psikolojiye ister istemez yansıyor. En azından benim böyle olmuştu. Marakeş'i çok severim. Müthiş bir enerjisi var. İnsan bütün sorunlarından bir anda sıyrılıp, bir masal diyarına dalıyor bu şehirde. Dolayısıyla vücut rahatlıyor. Mutluluk hormonları tavan yapıyor. Bir de organik gıdalar, müzik, coşkulu kalabalığı da ekleyince doping etkisi yapıyor. Bir çok sanatçı Marakeş' e gelip sonrasında hamile kalmış. Ben de 2. Marakeş tatilimizi yaptıktan hemen sonra hamile kaldım. Eğer ki doktorunuz sağlık sorununuz ve hamilelik için bir engeliniz yok diyorsa, buna rağmen hamile kalamıyorsanız, maddi durumunuz elveriyorsa size Marakeş tatili öneririm. (Her şey beyinde başlıyor... rahatlamak şart) Allah, isteyen her anne ve babaya sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ben de hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma aldığımda çok mutlu olacağım.