• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmayı becerebilirsem mutluluktan uçucam:)

evlimutluu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
13
2
16
Ankara
hamile kalmayı becerebilirsem mutluluktan uçucam ama daha tık yok. pco hastalığım vardı dogum kontrol hapı kullanmamı istedi doktorum 1 sene sonra başka bi hastanede başka bir doktora muayene sonucu bende öyle bişey olmadığını söylediler d.k hapı mı geçirdi acaba diyecem ama neyse! bütün sonuçlar olumlu oldugu için hamile kalabilirsin dedi doktor 4 aydır deniyoruz daha olmadı gecikmelerim uzadı ama bilmiyorum ilk 6 ay hamile kalamazsam tüp bebek dedi doktor ama hep soru işaretı bendeki hamile kaldıgım gün buraya yazıcammm oleyyyy hamileyim diye...

hamile kalmayı becerebilirsem mutluluktan uçucam ama daha tık yok. pco hastalığım vardı dogum kontrol hapı kullanmamı istedi doktorum 1 sene sonra başka bi hastanede başka bir doktora muayene sonucu bende öyle bişey olmadığını söylediler d.k hapı mı geçirdi acaba diyecem ama neyse! bütün sonuçlar olumlu oldugu için hamile kalabilirsin dedi doktor 4 aydır deniyoruz daha olmadı gecikmelerim uzadı ama bilmiyorum ilk 6 ay hamile kalamazsam tüp bebek dedi doktor ama hep soru işaretı bendeki hamile kaldıgım gün buraya yazıcammm oleyyyy hamileyim diye...

Soru işareti olması çok normal.Bende haberini bekliyorum :)) Psikolojik olabiliyormuş zihnini sağlıklı tut sıkma canını birşeye ..

Allahim hepimizin yardimcisi olsun 3buck yillik evliyimm..2buck yil bittiii.. 2negatif asilama..(ekim-kasim) bende saglikli sihtli eli ayagi duzgun hayrli bir evlat sahibi olmak sevinmek mutlu olmak istiyorum ..arkadaslar..

gecmiş olsun en kısa zamnda istediğine ulaşırsınj inş:)

2011 yılı sonunda Marakeş' e tatile gittik. Kısa zaman sonrası hamile kaldım. Kısmet değilmiş, düşük yaşadım ve kürtaj oldum. Bebek sevincini hemen sevdiklerimle paylaştığım için düşük yaşadığımda çok sıkıntı yaşadım. İnsanlar ister istemez sizi yıpratıyor. Teselli edeyim derken göz çıkarıyorlar veya zaman geçtikten sonra sık sık hamile misin tekrar soruları geliyor. Üzerinden 2 - 3 yıl geçtiyse eğer çevre, aile sorularıyla daha bunaltıcı oluyor. Dolayısıyla bu psikolojiye ister istemez yansıyor. En azından benim böyle olmuştu. Marakeş'i çok severim. Müthiş bir enerjisi var. İnsan bütün sorunlarından bir anda sıyrılıp, bir masal diyarına dalıyor bu şehirde. Dolayısıyla vücut rahatlıyor. Mutluluk hormonları tavan yapıyor. Bir de organik gıdalar, müzik, coşkulu kalabalığı da ekleyince doping etkisi yapıyor. Bir çok sanatçı Marakeş' e gelip sonrasında hamile kalmış. Ben de 2. Marakeş tatilimizi yaptıktan hemen sonra hamile kaldım. Eğer ki doktorunuz sağlık sorununuz ve hamilelik için bir engeliniz yok diyorsa, buna rağmen hamile kalamıyorsanız, maddi durumunuz elveriyorsa size Marakeş tatili öneririm. (Her şey beyinde başlıyor... rahatlamak şart) Allah, isteyen her anne ve babaya sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ben de hayırlısıyla inşallah bebeğimi kucağıma aldığımda çok mutlu olacağım.

Allahim hepimizin yardimcisi olsun 3buck yillik evliyimm..2buck yil bittiii.. 2negatif asilama..(ekim-kasim) bende saglikli sihtli eli ayagi duzgun hayrli bir evlat sahibi olmak sevinmek mutlu olmak istiyorum ..arkadaslar..
Bu yaziyi yazarken hamileymisim :)
Sukurler olsun...
sat 4 subatti..
mucize olduuu ..Allahim cok buyuk..
darisi herkesin basina..

bende 13 ekımden berı ugrasıyorum hala hamıle kalamadım ne hıkmettır bılmıyorum yaşım küçük diye herhalde en son evlenırken yumurtalıklarımın saglam oldugunu soylediler bır daha doktora gıtmeyı dusunmedım kısırsam da bunu nerden anlarım. sen doğum kontrol hapı hastalık dıyorsun belkıdeıu onlar dengenı bozdu

bende 13 ekımden berı ugrasıyorum hala hamıle kalamadım ne hıkmettır bılmıyorum yaşım küçük diye herhalde en son evlenırken yumurtalıklarımın saglam oldugunu soylediler bır daha doktora gıtmeyı dusunmedım kısırsam da bunu nerden anlarım. sen doğum kontrol hapı hastalık dıyorsun belkıdeıu onlar dengenı bozdu

Bende Aralıktan beri uğraş içerisindeyim. Geçen mayısta doktora gitmiştim yumurtalıklarıma flan baktı kan testi yaptırdı her şey gayet normal demişti. Bu ayda deneyeceğiz eğer başarılı olamazsak eşimde bende doktora gitmeye karar verdik. 2 yıl oldu bize Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Bazı kadınlar kimi evlendiği ilk gece hamile kalıyor kimi 2 sene sonra kimi 4 sene sonra 6 sene sonra kalan bile var sanırım bu erkekten kaynaklı öyle düşünmeye başladım neyse allah hayielisini versin ama arastirmalarim bu yönde bir sonuç verdi arkadaşlar moralimi bozmamaya bakiyor im o zaman stresten olmaz

Back