Bazı durumlarda sperm sayısı normal olamasına rağmen hamilelik çok zor gerçekleşiyor.Bunun sebebi nedir?Spermlerin baş kısmında bir kesecik var bunun içinde çok sayıda değişik enzimler bulunur.Sperm,yumurtaya temas ettiğinde ,acrosome içerisindeki enzimler yumurtanın zarını parçalar sperm yumurtanın içerisine girer ve hamilelik sağlanır.İşte yumurta zarı ile temas eden sperm-acrosomunun enzimleri yeterli aktiviteye sahip değilse yumurtanın zarını parçalayamazlar.Yumurtanın döllenmeside mümkün olmaz.Keçiboynuzu sperm,n baş kısmında bulunan acrosome içeriğindeki enzimlerin aktivitesini yükselterek yumurta zarının parçalanmasına imkan sağlar,baöylece ham,lelik gerçekleşir.
Arkadaşlar bu bilgiyi Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun "Bitkisel Tedavi Yöntemleri" adlı kitabında okudum ve kitapta bu yöntemi deneyip hamile kalan çok sayıda kadının yazıları vardı.Benimde problemim herşey normal olmasına rağmen hamile kalamamak bende eşime keçiboynuzu yedirip denemek istiyorum denemekten zarar gelmez umut dünyası Allah bir an önce bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bir evlat nasip etsin a.s.
Arkadaşlar bu bilgiyi Prof.Dr.İbrahim Adnan Saraçoğlu'nun "Bitkisel Tedavi Yöntemleri" adlı kitabında okudum ve kitapta bu yöntemi deneyip hamile kalan çok sayıda kadının yazıları vardı.Benimde problemim herşey normal olmasına rağmen hamile kalamamak bende eşime keçiboynuzu yedirip denemek istiyorum denemekten zarar gelmez umut dünyası Allah bir an önce bana ve tüm isteyen arkadaşlarıma sağlıklı bir evlat nasip etsin a.s.