Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degerlendiremedik esim cok istiyordu bebek hapi birak diye söyleniyordu her iki hünde bir. Bugün de tutturmus ne acelemiz var diyor erkek milleti iste
Yazmayi unuttum. Ben esime ovulasyon test kullandigimi bile soylemedim. Ben takipteyim ve ona gore esimi kandiriyorum

O zmn durum degisiyor
Ama tabi ne olur ne olmaz tutmasi icin bugunde degerlendirseydin birlesme orani daha yuksek olurdu
Acelemiz yok zaten daha yeni basladik. Benim illa hamile kalmak istegim gelecek ay esimin dogum günü var süpriz olurdu diye
Esim diyor 2 gün önce degerlendirdik ya onlar tutunur insallah

Acelemiz yok zaten daha yeni basladik. Benim illa hamile kalmak istegim gelecek ay esimin dogum günü var süpriz olurdu diye
Esim diyor 2 gün önce degerlendirdik ya onlar tutunur insallah
Bu erkeklerin oz guvenine hayranim valla. Benimkiside ilk basladigimizda "ben fln memleketliyim hemen tutar" dediydi ve o ay adet oldum. Dedim cok guzel tutturdun

Bu erkeklerin oz guvenine hayranim valla. Benimkiside ilk basladigimizda "ben fln memleketliyim hemen tutar" dediydi ve o ay adet oldum. Dedim cok guzel tutturdun
aynen kuzum yaa.. özgüvenleri coktur.
Hayirlisi bakalim insallah
4.ayda esimin bi arkadasi evlendi hemen hamile kalmis esi. Sans mi desem ne desem bilemedim

aynen kuzum yaa.. özgüvenleri coktur.
Hayirlisi bakalim insallah
4.ayda esimin bi arkadasi evlendi hemen hamile kalmis esi. Sans mi desem ne desem bilemedim
Sans degilde nasip kismet bence. Ben evlendigimde 9 ay dogum kontrol kullandim biraktigim gibi hamile kaldim. Simdi oglum 4 yasinda ve 2 aydir hap biraktim. Bakalim 2inci ne zaman nasip olcak insAllahh istedigimiz gonlumuze gore olur herseyyy

Sans degilde nasip kismet bence. Ben evlendigimde 9 ay dogum kontrol kullandim biraktigim gibi hamile kaldim. Simdi oglum 4 yasinda ve 2 aydir hap biraktim. Bakalim 2inci ne zaman nasip olcak insAllahh istedigimiz gonlumuze gore olur herseyyy
Amin insallah ne güzel hemen hamile kalmisin. Bu da cok bekletmez umarim

Merhaba kızlar bende bebek istiyorum Allahın izniyle. 1 yıldır uğraşıyoruz Pcos hastasiyim. Perşembe catlatma iğnesi vuruldum beklemedeyim

33 yaşına geldim
Olmuyısa olmasın diyorum bazen
Etmediğim dua kalmadı desem yeri :))
Hayırlı değilse olmasın boşver
Daha gencsin, sen dua etmeyi birakma, vakti gelmemistir daha Allahtan umit kesilmez. InsAllahh olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…