Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kızlar. Bizde de hiçbir sorun olmamasına rağmen kısmet olmadı. geçen ay klomen kullandım yine olmadı. Bu ay il defa sadece ovi.testi kullandım.beklemedeyim.Hayırlısı hepimizi için.

Canlar nasilsiniz? Hamile kalan var mi?

Kizlar ayiptir söylemesi ama size bisey sorucam :)
Bugün yumurtlama günüm. Dün ve 3 gün önce iliskide bulunduk. Sizce hamile kalma ihtimalim var mi? Biliyorsunuz daha bu ay yeni biraktim dogum kontrol hapini..

Canım merhaba :)
Yumurtlama günü ve ondan sonraki 2-3 günü de değerlendirmek gerekiyo diye biliyorum bi de şunu okumuştum cinsiyet erkekse yumurta hazırsa hemen döllüyomuş hazır değilse beklemiyomuş ama kızsa bi kaç gün ömrü varmış ne kadar Doğru bilmiyorum burada okumuştum . O yüzden sende de ihtimal var gibi .Biz bu Pik günü ve ertesi iki gün çalıştık ama bebiş var mı bilmiyorum yeni bitti doğurgan dönemim:)

Bende kizlarin daha dayanikli oldugunu okudum insallah tutturmusuzdur da esime hüzel bi dogum günü hediyesi yaparim gelecek ay
Yumurtlamadan önce hamile kalinirsa kiz, yumurtlama günü ve sonrasi hamile kalinirsa erkek olur diyorlar da hayirlisi olsun da ne olursa olsun :)
Insallah güzel haberlerle gelirsin buraya canim.

Sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti fark etmez evlat sonuçta dimi yaa İnşallah canım sen de yaz burdan birlikte sevinelim

anlıycağın gebeliğe hazırlık forumundaki herkes bebiş için uğraşıyor tatlım

Merhaba kizlar, bende sizlere katilmak istiyorum. Bende 2inci denememdeyim bat 20 agustos. Eger hayirlisiyla olursa ikimci cocuk olcak. Ovulasyon takibi yaptim bu ay ve yumurtami buldum guzelcenede degerlendirdim sizinle beraber muhabbet etmek fikir alis verisine girmek isterimm umarim araniza alirsiniz benide

Canım aslında doğum kontrolü bıraktıktan sonra hemen olma şansı yüksek diyorlar bazılarıda bi süre daha korudugunu söylüyorlar. Bence bugün yumurtlama gününse eger 24 ,48 saat içinde birliktelik olsun bence bugünü boş gecirme :) birde hemen duşa girme derim

Aramıza hoşgeldin canım inşallahhh bebişlerimiz hakkındada fikir alış verişi yapacagımız günler olur

Ben telefonuma kaydediyorum bos durmadigimiz günleri baktim cumartesi, pazartesi ve carsamba birlikte olmusuz. Persembe günü de yumurtlama günümdü (yani dün). Insallah tutturmusuzdur :)
Esim kac aydir bebis istiyor da ben hapi kullanmaya devam ediyordum. Bu ay biraktim ama esime söylemedim bisey. Sabah fark etmis hapi yutmadigimi bana soruyor biraktim mi diye
Sizde durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…