sanırm göndermeyi beceremedim :)Baya bulanık gözüküyo resim görebilene aşk olsun diğerlerini hiç göremiyorum prolaktini de yanlış görmüşüm :)
inşallah canım hayırlısıylaİnşallah hepimizin bebişleri olur
Canım aranızda en kıdemli benim heralde 5 yıllık evliyim 3 seneden beride gelmesini bekliyoruz 3 tüp bebek 2 aşılamam var fakat bı bebek yok dahaSen nekadarlık evlisin canım
Bizide haberdar et bende gecen ay ovl testi kullanmştöSelam Kızlar. Bizde de hiçbir sorun olmamasına rağmen kısmet olmadı. geçen ay klomen kullandım yine olmadı. Bu ay il defa sadece ovi.testi kullandım.beklemedeyim.Hayırlısı hepimizi için.
Tamam canım. 11. günü pik oldu. çok şaşırdım erken yumurtuluyormuşum. Dögüm 30 gün.Bizide haberdar et bende gecen ay ovl testi kullanmştö
Hayirlisiyla olur insallah :)Selam Kızlar. Bizde de hiçbir sorun olmamasına rağmen kısmet olmadı. geçen ay klomen kullandım yine olmadı. Bu ay il defa sadece ovi.testi kullandım.beklemedeyim.Hayırlısı hepimizi için.
Canım merhaba :)Canlar nasilsiniz? Hamile kalan var mi?
Kizlar ayiptir söylemesi ama size bisey sorucam :)
Bugün yumurtlama günüm. Dün ve 3 gün önce iliskide bulunduk. Sizce hamile kalma ihtimalim var mi? Biliyorsunuz daha bu ay yeni biraktim dogum kontrol hapini..
Bende kizlarin daha dayanikli oldugunu okudumCanım merhaba :)
Yumurtlama günü ve ondan sonraki 2-3 günü de değerlendirmek gerekiyo diye biliyorum bi de şunu okumuştum cinsiyet erkekse yumurta hazırsa hemen döllüyomuş hazır değilse beklemiyomuş ama kızsa bi kaç gün ömrü varmış ne kadar Doğru bilmiyorum burada okumuştum . O yüzden sende de ihtimal var gibi .Biz bu Pik günü ve ertesi iki gün çalıştık ama bebiş var mı bilmiyorum yeni bitti doğurgan dönemim:)
Sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti fark etmez evlat sonuçta dimi yaaBende kizlarin daha dayanikli oldugunu okuduminsallah tutturmusuzdur da esime hüzel bi dogum günü hediyesi yaparim gelecek ay
Yumurtlamadan önce hamile kalinirsa kiz, yumurtlama günü ve sonrasi hamile kalinirsa erkek olur diyorlar da hayirlisi olsun da ne olursa olsun :)
Insallah güzel haberlerle gelirsin buraya canim.
Tabiki yazarim. Hergün yazacak bir gelismelerim yok. Insallah bundan sonra olur.Sağlıklı hayırlı olsun da cinsiyeti fark etmez evlat sonuçta dimi yaaİnşallah canım sen de yaz burdan birlikte sevinelim
Canım aslında doğum kontrolü bıraktıktan sonra hemen olma şansı yüksek diyorlar bazılarıda bi süre daha korudugunu söylüyorlar. Bence bugün yumurtlama gününse eger 24 ,48 saat içinde birliktelik olsun bence bugünü boş gecirme :) birde hemen duşa girme derimCanlar nasilsiniz? Hamile kalan var mi?
Kizlar ayiptir söylemesi ama size bisey sorucam :)
Bugün yumurtlama günüm. Dün ve 3 gün önce iliskide bulunduk. Sizce hamile kalma ihtimalim var mi? Biliyorsunuz daha bu ay yeni biraktim dogum kontrol hapini..
Aramıza hoşgeldin canım inşallahhh bebişlerimiz hakkındada fikir alış verişi yapacagımız günler olurMerhaba kizlar, bende sizlere katilmak istiyorum. Bende 2inci denememdeyim bat 20 agustos. Eger hayirlisiyla olursa ikimci cocuk olcak. Ovulasyon takibi yaptim bu ay ve yumurtami buldum guzelcenede degerlendirdimsizinle beraber muhabbet etmek fikir alis verisine girmek isterimm umarim araniza alirsiniz benide
Günaydın canım :)Günaydın Kızlarrrr
InsAllahhAramıza hoşgeldin canım inşallahhh bebişlerimiz hakkındada fikir alış verişi yapacagımız günler olur
Ben telefonuma kaydediyorum bos durmadigimiz günleriCanım aslında doğum kontrolü bıraktıktan sonra hemen olma şansı yüksek diyorlar bazılarıda bi süre daha korudugunu söylüyorlar. Bence bugün yumurtlama gününse eger 24 ,48 saat içinde birliktelik olsun bence bugünü boş gecirme :) birde hemen duşa girme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?