Gebeliğe Hazırlık hamile kalmaya çalışanlar burayaaa

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bizde 8 aydir deniyoruz bu ay inofolic combi kullandim pco yok ama lh biraz yuksek cikmisti bakalim ne olacak bu ay bati bekliyorum

Canım inofolic bende kullandm ama hiç faydasını görmedim hayıt tohum cayını iç lh düzenliyormuş bende bugün başladım
Inofolic bu ay basladim ilk kez kullandim bakalim ne olacak ates olcme yontemini kullaniyorum ben birde suanlik yuksek gidiyor atesim

Inofolic bu ay basladim ilk kez kullandim bakalim ne olacak ates olcme yontemini kullaniyorum ben birde suanlik yuksek gidiyor atesim
Ateş ölcmeyide duydum ama denemedim ovulasyon testini deniycem ben bu ay adetimin bittigi 3 gün oluyor adetin 1. Gününden itibaren sayıyormuşuz 11,13,15 diye gün aşırı ovulasyon testi yapıyormuşuz doktorum öyle dedi :(

Ateş ölcmeyide duydum ama denemedim ovulasyon testini deniycem ben bu ay adetimin bittigi 3 gün oluyor adetin 1. Gününden itibaren sayıyormuşuz 11,13,15 diye gün aşırı ovulasyon testi yapıyormuşuz doktorum öyle dedi :KK43:
Ovu testini ben hic denemedim canim netten al daha uygun oluyo

Evet daha denemeler var inşallahh tutarsa şuan bi şeker ilacı kullanıyorum( şekerim yok ama) yumurtlamayı ve catlamasını sağlıyormuş bide hayıt cayına başladm bugün
Ilacin adi ne ates olcmeyi de deneyebilirsin dusmeye baslayinca adetin gelip gelmeyecegini de anliyosun

Bende istiyorum
21.gun progesteron testinde 8.2 doktor yumurtlamıssın dedi ama catlamismi bilmiyorum kimileri 4 ila 50 arası ilk gebelik diyor anlamadım

İlacım adı glucophage 850mg lık kullanıyorum sabah akşam. Ateş ölceri nasl yapıyoruz ki
Fertility firend diye bi uygulama var her gun sabah erkenden yataktan kalkmadan atesini olcup oraya giriyorsun akintin olursa onu da giriyorsun uygulama ovu gunune cizgi cekiyo cektigi cizginin altinda duserse adet olabilirsin demek oluyo

Fertility firend diye bi uygulama var her gun sabah erkenden yataktan kalkmadan atesini olcup oraya giriyorsun akintin olursa onu da giriyorsun uygulama ovu gunune cizgi cekiyo cektigi cizginin altinda duserse adet olabilirsin demek oluyo
Aaa süpermiş cok teşekkr ederim deniycem bunuda inşallaahhh hamile kalırız pskolojide cok önemli 4 arkadaş birbirimizle cok yakın tarihlerde evlendik 3. Hamile şimdi beni bekliyorlar

Back