Kafan sürekli adet gününde ve hamilelikte olmasın biraz kendini rahat bırak canm zaten hamile oldugmuzda ögrencez ama erken ögrebmenin bi yararı olmaz kendini strese sokma hiçÇok şükür Yok rahatsızlığım
Geçen sene kürtajım oldu.. o zaman da adete 5 gün kala öğrenmiştim
Yine öyle sanıyorum galiba ...
Pco belirtileri neler acikcasi hormon testi ve progestron gecen ay normaldiBaşka. Bi doktora daha istersen danış benmde aynısı oluyor ama bende pco war o yüzden hep iki cizgi cıkıyor bi koyu cıkıyor bi silik cıkıyor bilgisi olan birileri daha yazsa keşke aydınlansak
Onlar benimde normal cıktı ultrasonda pco cıktım adet duzensizligi en belirgin belirtiPco belirtileri neler acikcasi hormon testi ve progestron gecen ay normaldi
ultrasondada sorun yok dedi birde benim adetim duzenlidir. 30 33 gun arasi olurum genelde 6 ayda 1 yilda hava degisikliginde falan sadece 1 hafta oynarOnlar benimde normal cıktı ultrasonda pco cıktım adet duzensizligi en belirgin belirti
test yaptınmı hamile olabilirsinKimse yazmamış ama ben yine soraym bi kızlar sabah hastalandm demiştim biraz kanamam wardı ama şimdi cok az bi kahve rengi leke war kan falan yok neden böyle oldum bilen yokmu hiçlütfen yardımcı olun
Gönlünüzdeki olsun inşallah aminnnn, sakin olun stres yapmayın :)Merhabalar, geçen gün hafif silik çift çizgi çıkmıştı prodictor ile
Bugün miratech yaptım negatif... bat 7 Eylül kafayı yemek üzereyim
Hangisi doğru ki
İnşallah hamilesindir bnde sabah kahve rengi lekelendim bi iki damlada kan geldi ama sonra bişi yok şimdi kesildmMerhabalar, geçen gün hafif silik çift çizgi çıkmıştı prodictor ile
Bugün miratech yaptım negatif... bat 7 Eylül kafayı yemek üzereyim
Hangisi doğru ki
Yapmadım test yapmıycam hüsrana ugramak istemyrm zaten hamile oldugumuda düşünmüyormtest yaptınmı hamile olabilirsin
Eşinizden ne sikintivar acaba özel olmazsa benim eşimde varikosel varis varmis damar genişlemesi dedi doktor Haziran'da ameliyat oldu bekliyoruz halahoşgeldiniz kızlar :) bende sıkıntı yok ama eşimde sıkıntı var malesef
Nasıl yapılıyormuş pekikızlar soğan kürünü duydunuz mu onunda çok faydası varmış bayanlar için
Doktor benim eşime de varikosel demişti , ama çocuğumuz olduNasıl yapılıyormuş peki
İnşallah hamilesindir bnde sabah kahve rengi lekelendim bi iki damlada kan geldi ama sonra bişi yok şimdi kesildmneden bilmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?