- 14 Mayıs 2022
- 493
- 204
- Konu Sahibi beautifulwoman
Catlamdan 7 gün geçtiSizin Kaç gününüz kaldı benimde belim agriyor
Adetime de 7 veya 8 gün kaldı
Peki sizin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlamdan 7 gün geçtiSizin Kaç gününüz kaldı benimde belim agriyor
İnşallah canım hepimiz en kısa zamanda buraya güzel mutlu yazılar yazarızCok erken baktırmışsınız. Değeriniz yukselir inşallah bebek belki de daha yerine bile yerleşmedi yerleştikten sonra hcg salgılanıyor biliyorsunuzdur. İnşallah değeriniz artar ve mutlu haberi burada paylaşırsınız. İnşallah bende burada mutlu haberi paylaşırım ve tüm isteyenler
Benimde adetime 6 gün kaldı çatlamadan 10 gün geçtiCatlamdan 7 gün geçti
Adetime de 7 veya 8 gün kaldı
Peki sizin ?
Yarın gidip kan testi verebilirsiniz hadi inşallah hayırlı haber gelirBenimde adetime 6 gün kaldı çatlamadan 10 gün geçti
Bulunduğum yerde o imkanım yok merkeze uzağım malesef Keske gidebilsem. İnşallah hepimiz hayırlı haberi veririzYarın gidip kan testi verebilirsiniz hadi inşallah hayırlı haber gelir
Sağlık ocağı da mı yokBulunduğum yerde o imkanım yok merkeze uzağım malesef Keske gidebilsem. İnşallah hepimiz hayırlı haberi veririz
Canım gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktıSağlık ocağı da mı yok
Amin
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi kucağına almayı nasip etsinCanım gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı
Amin inşallah canım daha çok yeni kan verdim 27 inşallah sağlıkla ilerlerHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla ilerlemeyi kucağına almayı nasip etsin
İnşallah canımAmin inşallah canım daha çok yeni kan verdim 27 inşallah sağlıkla ilerler
Yaaaaaaaa superrrrr Cook tebrik ederim canım sana tutacağını söylemiştim darısı benim başıma İnşallahCanım gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı
Beta HCG kaç çıktı canımCanım gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı
27.89 canımBeta HCG kaç çıktı canım
Dualarımdasınız İnşallah en kısa zamanda kucağınız dolarBen 4 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyorum ama nasip olmadı maalesef. Bu süreç baya zor geçti benim için hala öyle ama umudumu hiç kaybetmiyorum. Sizlerin burda o mutluluğu yaşamanız benimmiş gibi mutlu ediyor beni . İnşallah rabbim isteyen herkesin hayırlısıyla kucağını doldursun şuan 3 senenin sonunda yumurtalık enfeksiyonundan olmadığını öğrendim antibiyotik tedavisi oluyorum bu ay iğnelerim yeni bitti. Doktorum korunmasız şekilde devam edin dedi. İnşallah benim için de dua edin
Amin canım benim. Sen de hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah tebrik ederimDualarımdasınız İnşallah en kısa zamanda kucağınız dolar
Ben catlama ignesi oldum 22 temuz de kanım 50.25 cıktı 26 temmuz de dün tekrar yaptım 13.85. İnmiş adet günümü beklvm olmasa kan tekrar vercmAşkım tam zamininda yapmışsın yumurtlamadan 2 gün önce girilen ilişki yüzdesi en fazla olan zatennn
İnşallah tutmuştur bizde öyle yaptık inşallah ikimiz birbirmize güzel haberi veririz bu ay
Ya o kadar mutlu oldum ki bana da ümit oldunuz hafta sonu olmasa gidip kan verirdim pzt İnşallah bende size güzel haberimi veririm27.89 canım
Bekliyorum canım haberleriniBen catlama ignesi oldum 22 temuz de kanım 50.25 cıktı 26 temmuz de dün tekrar yaptım 13.85. İnmiş adet günümü beklvm olmasa kan tekrar vercm
Siz ne durumdasınzBekliyorum canım haberlerini