- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi Fatmanurirfan
Eşimle korunmasız ilişkiye girdik ertesi gün hapı yerine ne kullanabilirim ya da ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hap olmadan başka bir çözüm yolu yok yani.ertesi gün hapı yerine ne kullanabilirim
Eşimle korunmasız ilişkiye girdik ertesi gün hapı yerine ne kullanabilirim ya da ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Ayy ilahi guldurdun beni gece gece konu sahibinin isi var galibaGirdinizmi girmeyemi çalışıyorsunuz hala acaba konu sahibi , ses seda yok.
Bisey yapamazsin.Eger hap kullanmiycaksan ya koruncaksin yada hamile kalip doguracaksinEşimle korunmasız ilişkiye girdik ertesi gün hapı yerine ne kullanabilirim ya da ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
Yaniii 72 saat içinde iç diyeceğim aslında , yok çıkamadı bi türlü :)Ayy ilahi guldurdun beni gece gece konu sahibinin isi var galiba
Yazıp silmiştim aynı şeyi :) hakkaten iğrençmiş okurkendeErtesi gün hapı almayacaksanız daha ertesi gün hapı ya da yarın hapı alabilirsiniz. Tamam iğrencim, gidiyorum![]()
Batti balik yan gider dediler heraldeYaniii 72 saat içinde iç diyeceğim aslında , yok çıkamadı bi türlü :)
Ay tursu suyu yakar yaaaİçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.
82 lirayı okudular bide 72 saat zaman ohoo , boşa gitmesin bari , haklılar vallahi bu devirde.Batti balik yan gider dediler heralde
Bacım o komple içeriyi öldürür sperm ne kiİçeriye turşu suyu sıkmak kesin çözüm diyorlar. Spermleri öldürüyormuş.