- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalga mı geçiyorsunuz? Hızı falan ne alaka? İsterseniz ağır çekimde yapın isterseniz hızlı hızlı bunun hamilelikle ne alakası? 2 günde bir ilişki, yumurtlama takibi yapmak yeterli. 1 yıla kadar olmaması normal.Canım ben o yüzden demedim hani acaba bir yerlerde yanlışmı yapıyoruz ilişkiye girerken veya çokmu sık giriyoruz yada afedersin ama ne hızda olmalı ?
Lafınıza karışıyorum ama sormak istedim. Polikistik olduğunuza emin misiniz, fazla kilonuz kıllanmanız adet düzensizliğiniz yoksa Polikistik değil multikistik olabilirsiniz. Bende buradan öğrenmiştim. Çünkü Polikistik olmak için sadece yumurtlamaya bakılmıyor, hormonlarının bozuk olması gerekiyor. Siz bozuk değil diyorsunuz bence başka bir doktora gitmelisiniz.Bende beş aydır evliyim . Sorunum polikistik over bütün hormon değerlerim normal kilom yok ovulasyon takibi yaptım yumurtlamayi gördüm ama sonuç negatif. Bu hafta eşim doktora gidicek
Lafınıza karışıyorum ama sormak istedim. Polikistik olduğunuza emin misiniz, fazla kilonuz kıllanmanız adet düzensizliğiniz yoksa Polikistik değil multikistik olabilirsiniz. Bende buradan öğrenmiştim. Çünkü Polikistik olmak için sadece yumurtlamaya bakılmıyor, hormonlarının bozuk olması gerekiyor. Siz bozuk değil diyorsunuz bence başka bir doktora gitmelisiniz.
Ama doktora gozukmessen olmaz. Yani adetliyken gidicek sin. Belki kistin vardir bilemezsin. Bizim gelinin hiç birseyi yoktu mesela doktor zaman a bırak dedi 1 sene sonra oldu. Hiçbir sıkıntısına yoktu. Doktor bakicak sagliklisiin zamana bırak derse diğer antarnatifleri değerlendirirsin.5 aydır evliyim hiç korunmuyorum fakat hamile de kalamıyorum nerede yanlış yapıyorum acaba ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun bana
Merhaba, ultrasonda bende de 2 farklı doktor polikistik görüntüsü gördü. Adetlerim 35-40 gün arası oluyordu. Hormon testlerini yaptırdım hepsi normal çıktı, polikistik lehine bir bulgu çıkmadı. Üstelik başka iki doktora daha gittim ve ultrasonda da polikistik görünmedi. Doktor bana ara ara öyle görünebilir önemli olan hormon değerleri dedi. Döngü için de bazı kadınlar 28 günde, bazıları 35 günde bazıları 40 günde yumurtlar bunu kafaya takma dedi. Nitekim 2. denemede hamile kaldım.Ama benim adetlerim duzensiz geç oluyorum ve ultroson da pko gözüküyor
gerçekten iki yıl mı normal süre? benim bir buçuk yıl oldu panikleme aşamasına çoktan geldim sanki boşuna deniyormuşum gibi geliyorAslinda oyle degil
Kuzenim.tip fakultesinde okuyor doktorlar oyle diyor ama aslında 2 demisti bana.
Internette de surekli oyle yaziyor
Ben evliligimin 2.senesine gelmeden rahim filmi,aşılama,tup bebek butun asamalardan gectim internette bunlari okuya okuya.
Tup bebek yöntemiyle hamileyim ama suanda mesela.acaba yaptirmasam hamile kalır miydim diye fe düşünüyorum. Inanin..
Belki dikkat etmissinizdir cocugu olmayip 2.senenin sonunda veya 2.sene olmak uzereyken hamile kalanlar çok..
Canim benim kuzenim oyle soyledi ve bu siteden de tanıdığım bazi kisiler 2 seneden sonra oldu. Bak inan az evel esimle konusurken dedim acaba tup bebek yapmasak olur muydu normal yoldan. Aslinda bende pcos vardi ama duzenli adet görüyordum.. esimin sayısı düşüktü ama artmisti. Bu siteden bir arkadasimizin esinin morfolojisi bozuktu ama 2 senelik evlilik sonunda dogal yolla hamile kaldi tup bebek yapcaklardi. . Insan cok sabirsizlaniyor ben cok üzülüyordum seni anlıyorum panikliyor insan ama boyle yapma lutfen rahîm icin daha zararli ben hamile olunca anladim uzuntude hemen rahim bebek kasiliyor.. gercekten.gerçekten iki yıl mı normal süre? benim bir buçuk yıl oldu panikleme aşamasına çoktan geldim sanki boşuna deniyormuşum gibi geliyor