dün fazla geldi bu gün de hafif akıntı şeklinde geliyor. Smear testi hamileliğe engel oluşturur mu. Ve rahim ağzında yara oluşmasının sebebi ne olabilir. Diğer değerlerim de söyle. Prolaktin 6.27 Tsh 2.76. Progesteron 5.08
Annemin kisti 9cm hep vardı aldılar yeniledi bebek varkende bebeği sıkıştırdığı için erken doğum yapabilirsin demişlerdi ama şükür tam gününde norml dğm yaptı ama doktor kırkı çıktıktan altı ay sonra kisti alacağını söyledi bekliyor şimdi çikolata kistinin engel olduğunu bende duydum ama annem ve çevremdekiler olmaz diyor her kadında var diyor
Aynen doktor da kist kadınların çoğunda belirli dönem mutlaka olur demişti.ama normal kist le çikolata kisti farkli olduğu için bilmiyorum canım Allah yardimcin olsun
dün fazla geldi bu gün de hafif akıntı şeklinde geliyor. Smear testi hamileliğe engel oluşturur mu. Ve rahim ağzında yara oluşmasının sebebi ne olabilir. Diğer değerlerim de söyle. Prolaktin 6.27 Tsh 2.76. Progesteron 5.08
Canım benim çıktı bugün aldım sonuç iyi şükür sadece mantar iltahaplanması varmış onun içinde doktora gideceğim
İnşallah seninde tertemiz çıkar arkadaşım