- 21 Şubat 2017
- 79
- 48
- 8
Amin canım arkadaşınındamı çikolata kisti vardıbeni
benim arkadaşım var 10 ay bekledi ama şuan hamile üzülme canım inşallah en kısa zamanda olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım arkadaşınındamı çikolata kisti vardıbeni
benim arkadaşım var 10 ay bekledi ama şuan hamile üzülme canım inşallah en kısa zamanda olur
evet canım ilaç filan kullanmadı evlendikten 10 ay sonra hamile kaldı 3 ayı filan var doğuma inşallah sende hamile olursunAmin canım arkadaşınındamı çikolata kisti vardı
Hapı bıraktıktan sonra bir adet görmekte fayda var Can'ım. Doktor bana 1 Ay sonra hamile kalabilirsin demiştiCanım birde sana birşey danışacağım doğum kntrl hapını bıraktığım ay hamile kalabilirmiyim kaldam bebişe zararı olurmu
dün fazla geldi bu gün de hafif akıntı şeklinde geliyor. Smear testi hamileliğe engel oluşturur mu. Ve rahim ağzında yara oluşmasının sebebi ne olabilir. Diğer değerlerim de söyle. Prolaktin 6.27 Tsh 2.76. Progesteron 5.08Smear testi benimde yapıldı canım ama yara kanama yapmaz diye biliyorum belki o ara ara dediğin kanama adetindir
Aynen doktor da kist kadınların çoğunda belirli dönem mutlaka olur demişti.ama normal kist le çikolata kisti farkli olduğu için bilmiyorum canım Allah yardimcin olsunAnnemin kisti 9cm hep vardı aldılar yeniledi bebek varkende bebeği sıkıştırdığı için erken doğum yapabilirsin demişlerdi ama şükür tam gününde norml dğm yaptı ama doktor kırkı çıktıktan altı ay sonra kisti alacağını söyledi bekliyor şimdi çikolata kistinin engel olduğunu bende duydum ama annem ve çevremdekiler olmaz diyor her kadında var diyor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım aminnnevet canım ilaç filan kullanmadı evlendikten 10 ay sonra hamile kaldı 3 ayı filan var doğuma inşallah sende hamile olursun
Sağol canım evet en mantıklısıda buHapı bıraktıktan sonra bir adet görmekte fayda var Can'ım. Doktor bana 1 Ay sonra hamile kalabilirsin demişti
Ahh canım hiç anlamıyorum ki ben bu konuları bugün benimde smear test sonucum çıkacak bu değerler bu testtemi çıkıyor ?dün fazla geldi bu gün de hafif akıntı şeklinde geliyor. Smear testi hamileliğe engel oluşturur mu. Ve rahim ağzında yara oluşmasının sebebi ne olabilir. Diğer değerlerim de söyle. Prolaktin 6.27 Tsh 2.76. Progesteron 5.08
Ve rahim ağzında yara oluşmasının sebebi ne olabilir. Diğer değerlerim de söyle. Prolaktin 6.27 Tsh 2.76. Progesteron 5.08[/QUOTE .!.:Rahim ağzı yarası enfeksiyon kaptığın için olurmuş yakılıp dondurulabiliyormuş
Bu gönderdiğim hormon testi. Smear testi sonucum yarın çıkacak.Ahh canım hiç anlamıyorum ki ben bu konuları bugün benimde smear test sonucum çıkacak bu değerler bu testtemi çıkıyor ?
Canım benim çıktı bugün aldım sonuç iyi şükür sadece mantar iltahaplanması varmış onun içinde doktora gideceğimBakalım yarın belli olacak. İns bebek sahibi olmaya engel bi durum yoktur.